KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

No comment

Može objašnjenje za laike?

Hvala.

No comment

Može objašnjenje za laike?

Hvala.
[/quote]
ne može..
laicima nije mjesto na trzistu kapitala.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Mislio sam da su ti blokirali pare
[rolleyes]

imam ja u novčaniku dovoljno da ih sve kupim, ne treba mi ono s banke.
al ti mi uvijek možeš platit pivo [tongue]

[/quote]
moze [tongue]
[smiley]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

[/quote]
ne može..
laicima nije mjesto na trzistu kapitala.
[/quote]

Nisam niti mislio da ćeš ti biti od pomoći.

btw. zašto mi moderator obrisao post (iako je netematski) a ostale netematske ostavlja?

Dividenda 55,18 kuna

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Dividenda 55,18 kuna

Da, lijepi nastavak rastućeg trenda dividendi – kao što to najbolje kompanije i nastoje trajno održati.
Jednog dana ćemo se možda kao i najbolje komapnije u USA npr. moći hvaliti sa desetljećima rastućih dividendi, biti visoko na nekim top listama po broju uzastopnih povećanja… to je sport u kojemu se mogu natjecati samo oni najbolji! Oni koji i u krizama, i u najvećim krizama poput ove zadnje mogu povećavati svoje poslovne rezultate kao što je to Končar D&ST i sada pokazao da može!

Da bi neka kompanija mogla "vječno" isplaćivati rastuće diviende – mora biti vrhunska u svakom smislu, imati trajno održivi visoko-konkurentni poslovni sustav… a o čemu se mali uvid dobije i u ovom izvješću sa sjednice Nadzornog odbora (8,2 milijuna kn uloženo u obnavljanje i modernizaciju a poznato nam je i tako već moderne proizvodne opreme, a u 2011. se najavljuje realizacija ovog velikog projekta izgradnje novog VN laboratorija za ispitivanje srednje energetskih transformatora, sa dodatnim proizvodnim i skladišnim prostorima… za čega je sve spremno, treba se sada izvršiti kroz 2011. i time smo pozicionirani za dodatno širenje poslovanja! 😉 ) a zasigurno više u onom kompletnom izvješću sa svim "bilješkama" koje kasnije objave na web-u.

Izvješće sa održane sjednice NO: http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/bV4Plgt6FfbhUVtTKFn9bw==.pdf

—–
Uprava Končar D&ST d.d. se zahvaljuje na podršci i povjerenju svim dioničarima, zaposlenima, kupcima, ostalim poslovnim partnerima i poslovnim bankama te sa zadovoljstvom predstavlja rezultate poslovanja društva u 2010. godini.

– na ovo mogu samo reći: "nema na čemu, uspjeh Končar D&ST je ponos i zadovoljstvo svih nas, a svi smo prije svega zahvalni upravi i zaposlenicima na rezultatu kojega su postigli svojim vrhunskim radom!".

Dividenda 55,18 kuna

ja sam vrlo zadovoljan, iznosom i trendom rasta [thumbsup]

A dan D za dividendu je danas?

you think your special you do, i can see it in your eyes

A dan D za dividendu je danas?

Ne. Još nije niti objavljen poziv za glavnu skupštinu, a uvijek je "dan D" još i poslije dana skupštine tj. o datumima se još ništa ne zna. Ako bude kao i prošle godine to će biti negdje početkom ljeta.

Delux evo nude ti 200 komada na 1199 a imaš skoro 350 komada do 1200 na p. Jel i to premalo komada za tvoj apetit? [proud]

Delux evo nude ti 200 komada na 1199 a imaš skoro 350 komada do 1200 na p. Jel i to premalo komada za tvoj apetit? [proud]

Želiš li mozda jos koji nalog na prodaji [wink]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close