KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako se ovdje ne moze skupiti kolicina, pa to je strasno

za početak imaš 114 komada na 1258 kuna
[thumbsup]
[/quote]
Za pocetak je to mozda moj nalog [wink]
A i ako nije, ne pada mi na pamet rasturat ask..
Ko ce onda trcat za njim [thumbsup]
[/quote]
i zbog takvih kao ti cijena KODTa je tu gdje je…
KODT je pun takvih fiktivnih naloga po 100 komada kojima se želi kupiti jeftinije i/ili prodati skuplje…

[/quote]
Sta mene briga za trenutnu cijenu kodt-a
Pa nisam ja žohar pa da se zamaram sa 100 kn gore dolje…
Meni paše da ne ide gore još mjesecima, dok ne skupim koliko zelim

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ljudi nemojmo dopustiti da ova dionica padne u zaborav, što će sutra biti, ima li novosti…

"The mother of all evil is speculation"

ljudi nemojmo dopustiti da ova dionica padne u zaborav, što će sutra biti, ima li novosti…

Ja bih bio najsretniji kad bi pala u zaborav i kad se malo ohlade glave da se ovdje ponovno počne pisati normalne stvari, o samoj firmi, poslovanju, općenito industriji i sl. sve što se stvarno tiče firme direktno ili indirektno i što nas kao dioničare firme zanima u smislu da je vezano za našu firmu i uvjete/industriju u kojoj posluje i sl.

Osobno ne preferiram ove trejderske stvari ali svakog poštujem i dobro neka pričaju oni što god hoće, no ako su se izdovoljili – nitko sretniji od mene, sad se možemo malo odmoriti od svega toga, pričati lijepe stvari, i diviti se evenutalnom zelenilu (o kojem ne treba svaki dan pričati, navoditi tko je kupio tko je prodao i sl. spike, to je totalno besmisleno)

Lynx, srećo, daj ti meni reci koliki EPS očekuješ za 1Q 2011? [kiss]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

@LoodyAllen

A otkud da ja to znam? 😛 Ne bavim se pogađanjem kratkoročnih rezultata, ali iz zabave mogu "špekulirati" o njima no to je čista zabava i to mora biti uvijek jasno. Ako me baš vučete za jezik, onda ću reći da "očekujem" (špekuliram) da prvi kvartal bude loš, najlošiji u zadnjih par godina, jer "momentum" ovih slabih narudžbi kada se nije osjetio na rezultatima 4. kvartalu (a što su očekivali ovi koji se se pred izvješće iskrcavali) bi se možda ipak mogao osjetiti onda ipak sada tj. 1. kvartal bi mogao biti "koma", a onda već od 2. vjerojatno novi uzlet i već i za samu 2011. godinu opet sasvim moguće lijep nastaavk "uzlaznog trenda" u poslovanju a da ne govorimo da dugoročno očekujem takav trend a što me kao investitora jedino i zanima. Čak meni osobno i cijela 2011. da je slaba ne bi niša značila (ali ne vjerujem da će biti, to samo 1. kvartal, možda drugi, ali čisto sumnjam, već od 2. će se sve nadoknaditi što je možda bilo slabije u prvom). Eto toliko špekulacija od mene. Čista igra. Niša više.

Nominacija za Zlatnu kunu. [thumbsup]

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

A tko je dobio? I sve ostale kategorije? Nisam stigao gledati a sad nigdje ne vidim na netu rezultete, baš su na HGK neažurni u osvježivanju svog web-a, sve im od poršle godine još.

A tko je dobio? I sve ostale kategorije? Nisam stigao gledati a sad nigdje ne vidim na netu rezultete, baš su na HGK neažurni u osvježivanju svog web-a, sve im od poršle godine još.
[/quote]

Allianz

[/quote]

U kategoriji velikih poduzeća dobitnik je Alstom Hrvatska.

http://www.vecernji.hr/biznis/alstom-hrvatska-in2-altpro-dobitnici-zlatne-kune-clanak-258701

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

prekrcaj

mozda je HPB konacno nasao kupca za paket? [yawn]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

krivo – delete – spora gledalica

New Report

Close