Dalekovodi budućnosti:
Dalekovodi budućnosti:
Lijepo je to sve, a možda naljepše ovo u predzadnjem paragrafu, tj. ono što smo već ovdje puno puta spominjali govoreći o ‘megatrendovima’ u ovoj industriji.
"At the most recent meeting of the European Council, on February 4th, the leaders of the European Union’s member states acknowledged that Europe needs a completely new power grid, a project they reckon will cost about €200 billion ($270 billion)."
Dakle i distributivnih transformatora će im trebati… teško je i zamisliti točno koliko 😛
Dalekovodi budućnosti:
KODT.
– vi tu pišete kakvi će dalekovodi biti u budućnosti a ja i većina investitora nema pojma ni kakvi su u sadašnjosti.
– nego vi meni napišite kako će to utjecati na financijske rezultate KODT.
– i koliko će dionica zbog toga odletjeti gore.
– i zar stvarno mislite da na našem tržištu pali jedan druk na engleskom jeziku ????
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana7, molim da se ne obazireš na nas krtice koje sabotiramo tijek diskusije. Slobodno stisni ‘ignoriraj korisnika’. 🙂
Koja zivotinja od kompanije Vaš link
Najbolja firma na ZSE (i puuno šire) je jednostavno takva – najbolja. Mislim da je svaki drugi komentar suvišan!
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/KODT-fin2010-1Y-NotREV-N-HR.pdf
Svaka čast! Čestitke svim vrijednim zaposlenicima ove kompanije, ponosa našeg gospodarstva, kao i svim dioničarima jer bit dioničar ove firme je posebna čast i ponos.
Pridružujem se čestitkama. Zaista je naša uzdanica najbolja a oni koji su se rješavali ovog zlata zbilja mora da su jadni.
Trend u ugovaranju novih poslova se preokrenuo u + i to je super vijest koju smo željno iščekivali [thumbsup]
Sa 150 mln kn keša i kratkotrajne fin. imovine, mogla bi ove godine kapnuti dobra dividenda. Planirana investicija u VN laboratorij je 10 mln eura, a koliko se sjećam i to su mislili djelomično financirati kreditom. Zadnje 2 godine dividend payout ratio bio je smanjen sa 50% na 40%. Sada bi mogli vratiti na staro, a imaju novca i za dodati malo extra.