Koliko isprazne priče a nitko nije u stanju kupiti ni 10 dionica, bolje mučite pričate o perspektivi a vi bi da netko drugi kupuje a vi da gledate.
Meni kad je nešto dobra firma ja ne gledam u 10 kuna.
Platio bih ja i 1300
ali vase mi smrde.
Kolega Vidra nemojte nam spamati dalje temu, razgovor s vama je kao lajanje na mjesec…
Odite na hidroelektru, to je vaš nivo, a sto se tice struje u selu to cete dobiti kad stigne dividenda…
Tako da cete od sad dobro vidjeti i kad se kuci budete vracali kasno s paše.
pogledajte ove pokazatelje stabilnosti i likvidnosti..
[/quote]
vi njemu pokazatelje likvidnosti pokazujete a on računa da je 60,00 od 1200,00 2% :)?
zaista puno očekujete …ako se buni s jednostavnim brojkama pa njemu su ove brojke u izvještaju hijeroglifi izmiješan s kineskim…
Kupnja na ovoj dionici izgleda očajno što se za prodaju ne bi moglo reći ima tamo toga izloženoga da se sindikat danima zabavlja.
Kupnja na ovoj dionici izgleda očajno što se za prodaju ne bi moglo reći ima tamo toga izloženoga da se sindikat danima zabavlja.
Nitko nije glup da stvara veliku kupnju
Pa to bi otjeralo prodaju…
Pravim investitorima je u interesu da cijena ne ode previse gore da mozemo dokupiti po ovim jeftinim cijenama…
sta imam od toga da recimo poskidam ovu sicu od 200 komada redovnih do 1300
Nista, jer i dalje nemam kolicinu koju zelim…
ovako cekam pokoji dan crvenila da mi preostali zecevi prodaju svoje dionice poput vas ( sjetite se kako ste jeftino prodali svojih 10 komada u zamjenu da vam platim provedbu struje kroz selo, pa da uvecer vidite gdje hodate kad se vracate s pašnjaka).
polako i bez dizanja cijene ovdje treba skupljati dionice
Jer ako se samo malo navali, ode cijena na 1500..a onda je kasno za dokup
[/quote]
Usrećili bi mene pa šta vam treba više od toga.
[/quote]
Usrećili bi mene pa šta vam treba više od toga.
[/quote]
kolega za želju i pozdrave se javite u Narodni radio…
od mene ne mozete ni gripu dobiti
Nitko nije glup da stvara veliku kupnju
Pa to bi otjeralo prodaju…
Pravim investitorima je u interesu da cijena ne ode previse gore da mozemo dokupiti po ovim jeftinim cijenama…
ovako cekam pokoji dan crvenila da mi preostali zecevi prodaju svoje dionice poput vas ( sjetite se kako ste jeftino prodali svojih 10 komada u zamjenu da vam platim provedbu struje kroz selo, pa da uvecer vidite gdje hodate kad se vracate s pašnjaka).
polako i bez dizanja cijene ovdje treba skupljati dionice
Jer ako se samo malo navali, ode cijena na 1500..a onda je kasno za dokup
[/quote]
zar ti neće dosadit čekat crvenilo, radije ti sad kupi sve što možeš, ovih 300i nešto dionica i budi miran čovik [proud] bit će nam svima bolje…
Svakim danom smo sve bliže dividendi pa ne može bitno dolje. Trebamo biti zadovoljni sa 20% plusa u mjesec dana i u miru dočekati dividendu.
i sam escobar u najboljim danima bi pozavidio KODT-u na financijskim pokazateljima … taman da se i zaljulja kratkoročno nemre ona nikamo nego prema gore … samo ovim golemim prodavačima možemo zahvaliti kupovanje ispod 1000
KODT se jednostavno mora imati u portfelju
KONČAR-D&ST D.D./POVLAŠTENA KODT-P-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. KNEŽEVIĆ NIKOLA 5.688 9,26 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. BERKOPIĆ DRAŽEN 3.780 6,15 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
3. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./HPB GLOBAL – OIF S JAVNOM PONUDOM 3.646 5,94 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA – 100
4. BRKIĆ MARIJAN 2.000 3,26 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. VULIĆ TOMISLAV 1.616 2,63 Osnovni račun ZADAR, HRVATSKA
6. BAHOVEC SREČKO 1.527 2,49 Osnovni račun ZAGLAV (HVAR), HRVATSKA
7. JURKIĆ ŽELJKO 1.000 1,63 Osnovni račun VINKOVCI, HRVATSKA – 12
8. JUMIĆ BRANKO 926 1,51 Osnovni račun DONJA BISTRA, HRVATSKA
9. POTO BRANKO 868 1,41 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. KUCELIN EDO 740 1,20 Osnovni račun ZADAR, HRVATSKA new
Ukupno: 35,47
Šta je sa ovom perspektivnom dionicom zašto nema kupnje, i zašto top10 ovo prodaje ma ja to danas raspalim po bidu ionako ovo ide na 900 kuna.