nešto vam je promaklo
[/quote]
kolega , ovo je bila šega kolege zmrklica
zna on o kodt više nego itko odavdje
[/quote]
Dobro je , sada smo naučili slovo Š, za početak, a sada idemo na meko Ž. Vidim da sada namjerno birate riječi na Š, vrlo ste ushićeni ?
ivana7, draže mi je kada delux iznese mišljenje direktno bez posrednika .
kolega malibu,
mene otjerate, uzmete mikrofon i onda iznese hrpu nebitnih informacija ? Taj sindikat !
Na ovoj dionici ste svi vrlo agresivni !
Ovdje se postavlja samo jedno pitanje na KODT-u, tko zadnji izađe Magarac ?
[/quote]
Kolega loris
Magarac je i onaj koji prvi proda!
nešto vam je promaklo
[/quote]
kolega , ovo je bila šega kolege zmrklica
zna on o kodt više nego itko odavdje
[/quote]
Dobro je , sada smo naučili slovo Š, za početak, a sada idemo na meko Ž. Vidim da sada namjerno birate riječi na Š, vrlo ste ushićeni ?
ivana7, draže mi je kada delux iznese mišljenje direktno bez posrednika .
kolega malibu,
mene otjerate, uzmete mikrofon i onda iznese hrpu nebitnih informacija ? Taj sindikat !
Na ovoj dionici ste svi vrlo agresivni !
Ovdje se postavlja samo jedno pitanje na KODT-u, tko zadnji izađe Magarac ?
[/quote]
Kolega loris vaše je znanje neupitno,nedavno ste napisali da ste kupili Atpl jer cijena nafte raste,i zašto sad Atpl neraste,a od svih brodara vi kupite onoga šta ne prevozi naftu nego mu je to samo dodatni trošak
Tehnička analiza.
– koliko vidim tu se je pojavio jedan veliki gap do 2.000kn.
– kakvo je mišljenje tehničara o tome gapu.
– I love this game.
Pozdrav !
Tehnička analiza.
– I love this game.
Pozdrav !
To je gap po staroj cijeni kad je bilo duplo manje dionica
KET i KODT su na istoj lokaciji, Josipa Mokrovića 6 i 8
[/quote]
to nije upitno ali kodt se apsolutno nigdje nije spominjao ni u tom članku a ni u sada spomenutom.
inače vidim da praktički nema prodaje. ajde tko će se žrtvovat par desetaka komada da ljudi uopće mogu kupovat? 🙂 ja znam da ja neću. ako smeće od dionica na burzi rastu po 50% može i končar bar toliko.
@malibu
sve to ok, al KET nije KODT. isto kak je i prije nekoliko dana josipović posjetio KET, a svi odmah kak je došao u KODT. jest da su imena slična, ali malo bolje gledati.
Ne kaže se KET (to je druga firma, "Končar Inženjering za energetiku i transport" se skraćeno zove KET), nego se za energetske tarfo kaže: KPT (Končar – Power Transformers).
A Josipović je bio u KPT, KODT i KOTR, u sva tri!, i o tome smo govorili. Ja sam dan prije posjeta čim sam to čuo ovdje rekao da dolazi (zato što se tiče ove teme, a to što dolazi i u druga dva, to je njihova stvar, i istina da je KPT bio "glavni" u posjetu jer tamo otvorio ispitnu stanicu, ali to ovdje nije bitno, poanata je u tome da je točna informacija da je bio ovdje i to je ono što se ove teme tiče, a kad drugi put dođe u KODT kao “glavnog” domaćina onda će i o KODT reći koju lijepu riječ… :D).
@malibu,Lynx
moje isprike ako je slučaj da je bio i u kodt, očito mi je u članku promakao taj dio.
Tehnička analiza.
– I love this game.
Pozdrav !
To je gap po staroj cijeni kad je bilo duplo manje dionica
[/quote]
Da, ali nemojte zaboraviti da su dobrim dijelom uzrok tom Gapu fondovi HPBa. A izgleda da su odlučili preostale količine sačuvati. Jedva čekam objavu rezultata.
KET i KODT su na istoj lokaciji, Josipa Mokrovića 6 i 8
[/quote]
Kada biste bar u telefonski imenik upisali KONCAR i ZAGREB, te pogledali na kartu riješili bi sve oko naziva i adresa. Gledano iz zraka nekoliko KONČARA su lokacijski blizu, samo su ulazi u iz različitih ulica, pa se tako ulaz u tvrtku KONČAR KET nalazi na Fallerovom šetalištu 22, u tvrtku KODT iz Mokrovićeve 8. Kolega Lynx je elaborirao skraćenicu KET, pa ne bih to objašnjavao.
[thumbsup]