Uvijek možete nalog na bidu od 1050 prepraviti na 1200 i još dobro zaraditi ?
P.S. pobjeglo vam je slova Š na više, budite oprezniji !!!!
[/quote]
Meni pobjeglo slovo š a vama pobjegao kodt
A odakle tebi da ja imam nalog na kupnji po 1050
moj nalog je 100 kom po 1060…
[/quote]
Kolega,
mislim da ste se na krivog namjerili, nemam ništa protiv vas, dapače, čak ste mi i simpatičan .
Vama je pobjeglo Š, a meni KODT i mislim da ste upravu bez obzira na Š, ali i ja tražim razloge za moju grešku, mora netko biti kriv, neću ja valjda ?
@loris
Ajde prestani spamat temu,već tri stranice čitamo tvoje gluposti i prepucavanje sa tobom
Prebaci se na Ingru tamo me nema, nju samo lagano kupujem !
Zar mislite da se mogu prepucavati sam sa sobom ?
Kolega Loris , nemojte spamati temu, ovo je gospodska tema, gospodska dionica, samo za odlikaše…
Odite na Hdel ili tehniku, tamo traze ljude s bujnom maštom da im opravdaju ulazak po ovim cijenama
Ponedjeljak, 24. siječnja 2011
Dubrovačko područje napokon dobiva sigurnu opskrbu strujom
Program obuhvaća gradnju velikih trafostanica Plat i Srđ te priključnih vodova čime će se znatno poboljšati opskrba krajnjeg juga Hrvatske električnom energijom
Trafostanicu Plat grade Končar i Dalekovod
Trafostanicu Plat gradit će hrvatski konzorcij u kojem su Končar-Inženjering za energetiku i transport i Dalekovod, a transformatore će isporučiti tvrtka Končar-Energetski transformatori. Planirano je da trafostanica proradi u svibnju 2013. Od ukupne vrijednosti investicije u »Program Dubrovnik« od otprilike 500 milijuna kuna, na tu trafostanicu i priključne vodove otpada 70 posto vrijednosti.
sve to ok, al KET nije KODT. isto kak je i prije nekoliko dana josipović posjetio KET, a svi odmah kak je došao u KODT. jest da su imena slična, ali malo bolje gledati.
e da i btw fakat ste pretjerali s glupostima na temi. ljudi ako Vas loris živcira imate lijepo ignore opciju i bok. što mu manje odgovarate manje će pisati. većina njegovih postova je tu samo da bi vam digla tlak tako da mislim da nisu vrijedni odgovora…
Tako je – treba nakoknaditi pad bez razloga s 2200 na 1000 u 11 mjesecu 🙂 [cool]
Bar do 1500 onda lagana stagancija 🙂 Cekamo podatke, nadam se da je KOEI poceo kupovat i da zeli 75%
– evo moj neki target za neko skorašnje vrijeme je cca 1.200kn.
– a prošle godine ja nisam pogriješila kod niti jedne dionice.
– što mislite da ću sada pogriješiti ???????
– evo ostvari se ovaj moj target.
– sada idemo na slijedeći.
– ali molila bih sve burek investitore da najprije prodaju svoje dionice.
– ide vam kriza, a keš je keš.
– ionako vam je ovu dionicu sindikat dobro napumpao.
– eto kada vidim da ste prodali, a to ću vidjeti po prometu, tek tada tu ide slijedeći target od mene.
– ali i na ovom se je više nego lijepo zaradilo.
– I love this game.
Pozdrav !
Tako je – treba nakoknaditi pad bez razloga s 2200 na 1000 u 11 mjesecu 🙂 [cool]
nešto vam je promaklo
nešto vam je promaklo
[/quote]
kolega , ovo je bila šega kolege zmrklica
zna on o kodt više nego itko odavdje
nešto vam je promaklo
[/quote]
kolega , ovo je bila šega kolege zmrklica
zna on o kodt više nego itko odavdje
[/quote]
Dobro je , sada smo naučili slovo Š, za početak, a sada idemo na meko Ž. Vidim da sada namjerno birate riječi na Š, vrlo ste ushićeni ?
ivana7, draže mi je kada delux iznese mišljenje direktno bez posrednika .
kolega malibu,
mene otjerate, uzmete mikrofon i onda iznese hrpu nebitnih informacija ? Taj sindikat !
Na ovoj dionici ste svi vrlo agresivni !
Ovdje se postavlja samo jedno pitanje na KODT-u, tko zadnji izađe Magarac ?