KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni je iskreno žao što je cijena malo skočila jer je nisam mislija prodavat nego i dalje kupovat.
A šta je tu je

Meni je iskreno žao što je cijena malo skočila jer je nisam mislija prodavat nego i dalje kupovat.
A šta je tu je

pajdo imo si vremena pola godine..ne znam sto te sprijecilo…
uostalom nes ti rasta, cijena je skocila 10 % i svi ste se odjednom uzjebali

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

– evo moj neki target za neko skorašnje vrijeme je cca 1.200kn.
– možete tu drukati na pad svim raspoloživim sredstvima, ali nema šanse da ju srušite ispod 1.000kn.
– za rušenje dionice morate imati i dionice koje ste jeftino kupili.

– a prošle godine ja nisam pogriješila kod niti jedne dionice.
– što mislite da ću sada pogriješiti ???????

– evo što sam pisala kada je išla korekcija i kada se je većina prebacivala u keš.
– a tu sam dala i naki target koji je tada bio tako daleko a danas tako blizu.

– do FI će sigurno doći do tog targeta.
– a kasnije će sve ovisiti o FI i veličini dividende.
– šanse da dividenda bude veća nego prošle godine su 99% .
– a da i cijena poskoći 10% nakon objave financijskog izvješća su 80% .
– ovo je i više nego sigurna investicija.

– samo morate znati kako je na burzi jedino sigurno to da ništa nije sigurno.
– tu nikako nema 100% sigurnosti.
– ali uz jednu disperziju i taj rizik se svodi na minimum.

– I love this game.
Pozdrav !

Vidim da se raspravljate sa lorisom.
Ustedite si vremena i prebacite ga odmah na ignore.
Tip je potpuna neznalica.
Prica o dugovima KODTa, a ulaze u Ingru i Djakovstinu.

Kolega moj dragi,

probao sam razumijeti osobe koje sebi dozvole mogućnost da bilo koga stave na "ignore".
Ok, vjerojatno niste onda upoznati s mogućnošću u kojoj osoba koja se nalazi na vašoj ignore listi može čitati i pisati sve i svaštva o vama , a da to neznate .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

a di su oni lorisi, hairije….
evo imate na bidu kolko god vam treba, dajte prodajte…
Samo ima jedan problem..
Da biste mogli prodati dionicu, treba najprije imati tu dionicu [bye]

Kolega delux i ja se radujem vašem uspjehu, zar uistinu mislite da mi je drago kada neka dionica pada ili vi izgubite novac ? Pa nebudite smiješni !
Probajte razlikovati šalu od zbilje, ali kada nepotrebno blatite ljude za koeficijentom inteligencije i slične metafore onda vam nisam sklon, jer svatko voli sebe i svoje mogućnosti.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Da nevjerojatno je da KODT ode gore 10%, i svi cmizdre, a kad razno smeće ide gore 50% i u blokade onda je to u redu 🙂

A šta je tu je

pajdo imo si vremena pola godine..ne znam sto te sprijecilo…
uostalom nes ti rasta, cijena je skocila 10 % i svi ste se odjednom uzjebali
[/quote]

Ne kupujen ja dionice s vremenom nego s novcima.
Kad mi nešto odradi onda kupin KODT, a to nešto mi nije odradilo pajdo

Samo ima jedan problem..

Kolega delux i ja se radujem vašem uspjehu, zar uistinu mislite da mi je drago kada neka dionica pada ili vi izgubite novac ? Pa nebudite smiješni !
Probajte razlikovati šalu od zbilje, ali kada nepotrebno blatite ljude za koeficijentom inteligencije i slične metafore onda vam nisam sklon, jer svatko voli sebe i svoje mogućnosti.
[/quote]

kolega loris
tako mi je svejedno da li se vi radujete ili placete, kuri me bolac za to..
Rijetko kada donesem krivu odluku na burzi, a i tada nemam gubitaka, mogu samo ne zaraditi, ali izgubite ne.
Stoga bi vam bilo pametnije da proucavate o trzistima i ulazete u znanje, jer od toga bi i vi sami imali koristi, ba bi se veselili vlastitom, a ne tuđem uspjehu

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Da li ce se danas ili u ponedjeljak vidjet promjene u top10 od onog dana kad je trgovano preko 3000 dionica ?

Da li ce se danas ili u ponedjeljak vidjet promjene u top10 od onog dana kad je trgovano preko 3000 dionica ?

trbale bi svakako..
vjerojatno je rasprodavao hpb skrbnicki sa 6 mjesta

u ponedjeljak

Samo ima jedan problem..

[/quote]

kolega loris
tako mi je svejedno da li se vi radujete ili placete, kuri me bolac za to..
Rijetko kada donesem krivu odluku na burzi, a i tada nemam gubitaka, mogu samo ne zaraditi, ali izgubite ne.
Stoga bi vam bilo pametnije da proucavate o trzistima i ulazete u znanje, jer od toga bi i vi sami imali koristi, ba bi se veselili vlastitom, a ne tuđem uspjehu
[/quote]

U mom selu sam poznat po donacijama već godinima i zato mislim da pripadamo nekoj različitoj generaciji pa nemogu djeliti mišljenje s vama kolega.
Pretpostavlja da je vama mjerilo uspjeha nule na računu, ali meni je tuđi osmijeh iako to razumijete.

Nego kada smo već kod KODTvidim da ste danas žrtvovali još nešto novaca na burzi kako bi naivce navukli na ovu skupu kupnju ?

New Report

Close