KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jesmo li se riješili prodavača po ovim niskim cijenama?

nema kome prodati po tako visokim cijenama

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Eto kolega sami ste zaključili da to nije dionica za vas. Zato je bolje da je zaobiđete u širokom luku a nas neuke ostavite da na njoj ispoljavamo svoje mazohističke afinitete.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

KODT ;
Puno novaca za malu dividendu
Razina otpora 1156, drugi otpor već malo iznad, podrške nema za PA
Razina otpora 1322, drugi otpor već malo iznad, podrške nema za RA

Dionica spada u kategoriju visoko rizične prema fundametalnoj analizi
Likvidnost koma, tu i tamo 2-3 dana se trguje i onda ode na zimski san
Najniža vrijednost dionice 175 Kuna, a kratko najviša 2850

DUG TVRTKE 105%

Dug tvrtke u odnosu na šta je 105% aj pogledaj malo koliki je roe ,kolika je ukupna imovina i koliko ima u firmi rezerviranja- garancija za isporučene proizvode. Jednom kad garancije isteknu ta rezerviranja ulaze u prihode. Usput pogledaj koliko imaju casha na računu.
Ma kako su ti ljudi rekli ostavi nas u groznoj firmi i još goroj dionici.

Jesi li se mozda raspitao koje place imaju radnici u firmi, koje benificije, iznos bozicnice, regresa …
a dug 105%, :))) pa kolega Loris, kupite onda neku drugu dionicu ne morate ovu nasu, evo npr: Belje je jako likvidna dionica, ima svaki dan preko milju prometa a i izgleda da ce preko 100.

Vidim da se raspravljate sa lorisom.
Ustedite si vremena i prebacite ga odmah na ignore.
Tip je potpuna neznalica.
Prica o dugovima KODTa, a ulaze u Ingru i Djakovstinu.

izgleda da sam propustio ucenu raspravu na kodt [lol]
ostatke sam joj nasao na "bez cenzure", izgleda da je najbolje izbrisano [tongue]
u svakom slucaju ja jucer dokupio.

ostatke sam joj nasao na "bez cenzure", izgleda da je najbolje izbrisano [tongue]

maaa kolega niste..
propustili ste gomilu gluposti kolege lorisa..
mogli ste se samo dobro nasmijati njegovom blamiranju …

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

maaa kolega niste..
propustili ste gomilu gluposti kolege lorisa..
mogli ste se samo dobro nasmijati njegovom blamiranju …

[/quote]

da, vidim iz ostataka. vec pomalo i tuzno, ti ulagaci koji se zabiju u dionice ukomiranih poduzeca, a spekulanti nisu da znaju s njima. boli rezat, boli ostat, najbolje je odljepiti se od realnosti i stvarati svoj svijet. vidjas im postove po temama tih poduzeca s povremenim ispadima ljubomore na onim perspektivnim.

evo proslo jos 200 kom

nije to neka kolicina, al kako je nasa dionica poprilicno nelikvidna, uocljivo je

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

evo proslo jos 200 kom

nije to neka kolicina, al kako je nasa dionica poprilicno nelikvidna, uocljivo je

ako ništa drugo lijepo je vidjeti da su pomaknuli letvicu. mislim da se dobar dio ljudi pribojavao slučaja da hpb bubne po 1050 ali izgleda da to neće biti slučaj.

evo proslo jos 200 kom

ako ništa drugo lijepo je vidjeti da su pomaknuli letvicu. mislim da se dobar dio ljudi pribojavao slučaja da hpb bubne po 1050 ali izgleda da to neće biti slučaj.
[/quote]
ma nek bubne…
mislim da nije previse bitno( berem meni nije) dal je dionica 1050 ili 1150…..
ovo nije za trejdanje..
najvaznije je da oni fino nastave sve bolje i bolje raditi, pa kroz dve-tri-cetiri god krenu isplacivati znacajniji udio dobiti u dividendu…uzstabilno poslovanje, mogli bi dugi niz godina imati preko 100 kn dividende..meni više ni nije potrebno..a tada ni cijena nece biti ispod 2k

a di su oni lorisi, hairije….
evo imate na bidu kolko god vam treba, dajte prodajte…
Samo ima jedan problem..
Da biste mogli prodati dionicu, treba najprije imati tu dionicu [bye]

New Report

Close