KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma pusti ih delux nego reci nam kakva su tvoja očekivanja kada je Atgr-r-a u pitanju ja tu već dugo čekam da potegne a ona nikako. lp

tema nije atgr ali ako se mene pita cekat trend liniju..ako ju probije, zna se, prodaja
Kako mislis dugo cekas, pa nije li odradila 20 -ak % u proteklih 5-6 mjeseci…to je na godisnjoj bazi 40 %
Ja potpisujem svake godine 20 %, ne treba više

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ajd pokupite još tih 600 komada što je preostalo iskrcavatelju i rasprodaja završena

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ajd pokupite još tih 600 komada što je preostalo iskrcavatelju i rasprodaja završena

kako da kupimo nešto što nije izloženo na prodaji

Je, pa da kolega delux i sindikat potpuno izađu iz KODT ?
Vidim da je dosta njih sa IQ preko 8o nasjelo na druk pa kupilo precjenjeni KODT ?

Kuda delux tuda i ja, u prodaju !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ispravak navoda:
kako da kupimo nešto što JOŠ nije izloženo na prodaji [smiley]

Ispravak navoda:
kako da kupimo nešto što JOŠ nije izloženo na prodaji [smiley]
[/quote]
Ma kakvih 600 komada??

Prodavatelju je ostalo još najmanje 3.465 komada P-A, i 3.270 komada na R-A (a mislim da je i onih 3.790 na 6. mjestu pod skrbničkim također njihovo)

Dakle ostalo je prije nekih 10-ak tisuća komada (oko 4 % tržišne kapitalizacije!!).

Kupci to jako dobro znaju – zato muzu ovako malo po malo, na ovim cijenama. Ovo danas je ipak nekakva iznimka. Nije normalno od takvog prodavača tako olako kupovati kad se zna da će prodati kako-tako, smo ga treba zavlačiti. Možda se radi i o nekom drugom prodavaču (??) ili stvarno kupci polako gube racionalnost, boje se da će cijene "pobjeći" ili čega već, pa da se odvaže 20 % sve raspoložive prodaje povući u jednom danu. Kada prođe ovih 10-ak tisuća komada što je ostalo, sve mi se čini da tada više nitko neće ostati na prodaji, sve su ovo ozbiljni investitori preostali. Ovo će tada postati nelikvidno kao nikada do sada, ili će se cjenovne razine morati bitno podignuti. Ne slažem se sa kolegom Deluxom koji misli da ovdje nema očekivanja rasta. Vrijednost i cijena se drastično razlikuju, rast premda ne može biti u kratkom roku, dugoročno mora biti značajan da se ova diskrepancija riješi.

linx

do sada je prodavao upravo taj sa 6 mjesta…a nije mu jos puno ostalo…
a cini mi se da su to hpb portfeljasi…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Stvarno slabo pratite promjene na ovoj dionici: trenutno se iskrcava upravo taj br. 6 skrbnički
– 24.11.2010. imao je 4952 kom
– 20.12.2010. imao je 3994 kom
– 18.01.2011. ima 3798 kom

…a moguće je i iznenađenje [sad]

linx

do sada je prodavao upravo taj sa 6 mjesta…a nije mu jos puno ostalo…
a cini mi se da su to hpb portfeljasi…

A prvi su počeli njihovi fondovi, dakle svi su u istoj igri, ona računica sa 10-ak tisuća komada je približno točna.

Izgleda da se vraćamo na 1050 kuna.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Pa neka se iskrcaju.Pa što onda.Iskrcao se i SZIF iz Janafa.Iskrcao se netko iz INE na 2.830.I?

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Izgleda da se vraćamo na 1050 kuna.

odlicno…jos jedna prilika za jeftin dokup [thumbsup]

New Report

Close