Ivana kako je ova sindikalna akcija prošla bez tebe ?
– idite na temu Best buy.
– malo odvrtite unatrag.
– pogledajte koje su mi 3 top investicije.
– u ovoj godini ludo zarađujem.
– I love this game.
Pozdrav !
Ja ne kazem da ce kodt rasti ( iako bi se mogla dogoditi explozija) ali ovo je smijesno koliko je ova dionica podcijenjena
smiješan je vaš druk.
dionica je jeftina, ali na zse ima bar 80% podcijenjenijih izdanja
[/quote]
smjesan si ti neznalico ..
Molim te prije nego li mi se obratis da procitas sto piše u mome potpisu( ako si pismen naravno)..
Kad prilozis dokaz da zadovoljavas kriterije koje sam postavio, mozemo nastaviti raspravu..
do tada se probaj nekako suzdrzat glupih komentara i postova
[/quote]
Da li se to odnosi i na mene ?
Istina, moj IQ je 77, ali imam još 4 boda dodatno iz zalaganja ?
P.S. Nego koliko je to IQ od 8o ( osam i malo o ), misliš 80 ?
Ja ne kazem da ce kodt rasti ( iako bi se mogla dogoditi explozija) ali ovo je smijesno koliko je ova dionica podcijenjena
smiješan je vaš druk.
[/quote]
Ajde idi tamo drukaj za svoje smeće, i ne piši gluposti ovdje 🙂 ovo ej najpodcjenjenija dionica na ZSE.
smiješan je vaš druk.
[/quote]
Ajde idi tamo drukaj za svoje smeće, i ne piši gluposti ovdje 🙂 ovo ej najpodcjenjenija dionica na ZSE.
[/quote]
Ajde Žmrkla pusti ih nek malo trube…
a tek sad sam vidio da imamo i ignore funkciju…mislim da ce loris biti zrtveno janje [thumbsup]
Čini se da investotori slušaju predsjednika.
– sindikata ili države ??????????????
– I love this game.
Pozdrav !
Ma definitivno da je dionica podcijenjena, ali ovakva likvidnost na inače nelikvidnoj dionici, netko se iskrcava žešće…što ne mora bit uopće loše.
ma pusti ih delux nego reci nam kakva su tvoja očekivanja kada je Atgr-r-a u pitanju ja tu već dugo čekam da potegne a ona nikako. lp
Ma definitivno da je dionica podcijenjena, ali ovakva likvidnost na inače nelikvidnoj dionici, netko se iskrcava žešće…što ne mora bit uopće loše.
iskrcaj, bez ukrcaja na ovom prometu na nelikvidnoj dionici? [lol] [cool]
znamo već dugo tko se iskrcava ali sada se netko i ukrcava
nemojte nam reči !
mora da je neka jako važna osoba ?
Mislim na ovu što se ickrcava !