KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– ne kužim se u te transformatore, ali izgleda oni imaju više takvih tvornica.
– gospon Josipović je posjetio jednu kojoj je Simens suvlasnik cca 50%.
– a onda to očito nije ova firma KODT.
– ne znam ni sama, puno toga mi tu nije jasno o kojoj firmi se piše.

– I love this game.
Pozdrav !

Jel može neki link?
To je vjerojatno onda KET d.o.o.

Smiješan mi je taj Josipović -zbog toga jer se dodvorava Siemensu. Jako podsjeća na Dr. Ivu [sealed]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/darinko-bago-kad-bi-hrvatska-bila-kao-koncar-imali-bi-bdp-veci-od-njemacke-ili-francuske,103318.html

evo i link

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

– I love this game.
Pozdrav !

Jel može neki link?
To je vjerojatno onda KET d.o.o.
[/quote]

KET je koncar inzenjering oni su recimo projektirali onaj tramvaj, rade vjetroelektrane i slicno. U principu oni nesto projektiraju pa onda drugi dijelovi to izvode. Koliko ja znam KET ne proizvodi nista, samo projektira.

Ovo su Koncar Energetski Transformatori. Ne znam koja je njima skracenica. To su veliki transformatori koje je kupio Siemens. KODT je ostao u Koncaru jer Siemens vec ima dovoljne kapacitete za proizvodnju malih i srednjih transformatora, pa ih KODT nije zanimao.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

ili iskrcaj…..s obziro da je nelikvidna……..

– očito je kako tu ide iskrcaj.
– najprije s dvadeseticama, a onda s stoticama.
– dok se to ne iskipa rasta tu sigurno nema.
– zanima me koliko još ukupno ima tih dionica za prodaju od tog fonda koji to nemilice rasprodaje ???

– I love this game.
Pozdrav !

KET je koncar inzenjering oni su recimo projektirali onaj tramvaj, rade vjetroelektrane i slicno. U principu oni nesto projektiraju pa onda drugi dijelovi to izvode. Koliko ja znam KET ne proizvodi nista, samo projektira.

Ovo su Koncar Energetski Transformatori. Ne znam koja je njima skracenica. To su veliki transformatori koje je kupio Siemens. KODT je ostao u Koncaru jer Siemens vec ima dovoljne kapacitete za proizvodnju malih i srednjih transformatora, pa ih KODT nije zanimao.

U pravu si. Na njih sam mislio. Netko mi je pričao da tamo Siemens ima 51%, a Končar 49%.
Valjda ih zato vode kao pridruženo društvo: http://koncar.hr/hrv/prikaz.asp?txt_id=130

ili iskrcaj…..s obziro da je nelikvidna……..

– očito je kako tu ide iskrcaj.
– najprije s dvadeseticama, a onda s stoticama.
– dok se to ne iskipa rasta tu sigurno nema.
– zanima me koliko još ukupno ima tih dionica za prodaju od tog fonda koji to nemilice rasprodaje ???

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

E, e, EE…, a neznam ja ništa, od kuda bi ja to mogao znati ?

( All rihgts reserved by Luka Bebić )

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ovo su Koncar Energetski Transformatori. Ne znam koja je njima skracenica.

Koliko sam ja čuo njih se inače zove "KPT" od engleskog naziva firme "Končar – Power Transformers Ltd.".

Ima ih tri, pridruženo društvo Končar – Energetski transformatori d.o.o. kao zajedničko društvo Končara i Siemensa, te Končar D&ST d.d. i Končar – Mjerni transfomratori d.d. kao ovisna društva Grupe.

Predsjednik je trebao danas biti u sva tri. Ne vidim nigdje neku služebenu obavijest ali valjda je tako i bilo, po protokolu: http://www.predsjednik.hr/NajavaDogadajaZaUtorak18012011

koliku dividendu ocekujte …osobno ocekujem 55-60kn pó dionici

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ne treba očekivati manje od 50 niti više od 60-65. mislim da će biti veća od prošlogodišnje, što znači od 50 pa nadalje. ali bilo bi lijepo kad bi nas kodt iznenadio sa 70 kunića.

koliku dividendu ocekujte …osobno ocekujem 55-60kn pó dionici

Ocekujem da ce ostati na 40% payout ratio. Prosle godine je to bilo cca. 103 kn po dionici (prije stock-splita). A prosle godine smo imali i onaj krizni porez pa je na kraju ispalo cca. 100 kn.

Ove godine ce, ako ne bude nekih velikih iznenadjenja, dobit vjerojatno biti par posto veca. Moj tip je 55 kn. Mozda kuna gore-dolje.

New Report

Close