KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolegice,
kada već nemožete zaključiti TA da vam pomognem ;
KODT – P- A negativan trend, imate dvije razine otpora bez potpore !

– gospon Loris,
– koliko ste platili ovu fenomenalnu analizu ?????????

– meni tu TA zbilja ništa ne govori.
– evo kupila ja tu i danas 2 dionice.
– ali hpb se i dalje nemilice iskrcava, očiste mu nalog pa stave novi isti, što ne stave sve što imaju pa se možda netko veći i zaleti.
– tu očito nema rasta dok se ne iskrca taj hpb.
– a vi što imate love i smatrate da je ovo dobra dionica pa kupujte.
– ne očekujte da vam sirotinja kupnjom dvije dionice podigne cijenu.
– pogledajte kako je na JNAF-u sasvim druga slika investitora koji kupuju i dižu cijenu nemilice.

– I love this game.
Pozdrav !

predsjednik Josipović dans u distributivnim. "doći u ovakvu tvrtku je pravi praznik", kaže el presidente!

na kodt-r-a danas super prilika za dokup…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

http://www.poslovni.hr/vijesti/predsjednik-josipovic-pustio-u-pogon-generator-u-koncaru-169473.aspx

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

ili iskrcaj…..s obziro da je nelikvidna……..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

kolega ivano

uvijek netko kupuje i netko prodaje tako da se uvijek netko iskrcava i ukrcava…
meni osobno ovo je izvrsna cijena i zato sam podebljao pozicije…
a i dividenda od 5 % nije losa…a to je samo 30 % dobiti

sjecam se i da ste na adpl pisali da nam se netko po 110 iskrcava i da ce biti placa pa pogledajte cijenu…
isto je bilo i na lkpc po cijeni od 1200 kn…

uostalom vi ste zagovaratelj dugorocnih investicija…ovo je jedna takva

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ili iskrcaj…..s obziro da je nelikvidna……..

Kolega, vidim da ne pratite ovu dionicu pa dozvolite da vas informiram: iskrcaj na ovoj dionici traje od studenog 2007. Uskoro će se ti nesretnici do kraja iskrcati a onda će ostati samo Bago i MI [proud]
a vi ćete nas moliti da vam prodamo ulaznicu

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

kolega ivano

uvijek netko kupuje i netko prodaje tako da se uvijek netko iskrcava i ukrcava…
meni osobno ovo je izvrsna cijena i zato sam podebljao pozicije…

sjecam se i da ste na adpl pisali da nam se netko po 110 iskrcava i da ce biti placa pa pogledajte cijenu…
isto je bilo i na lkpc po cijeni od 1200 kn…

uostalom vi ste zagovaratelj dugorocnih investicija…ovo je jedna takva

Ma slažem se…….
Kodt je odlična firma i dionica…….
Ali po meni samo za igrače čiji je portfelj viši od 1 000 000……
Nažalost mije je pola od toga stoga mi ova dionica nije u fokusu ,..a i ne kupujem ništa što nije likvidno…..za nedaj bože zla…..

eto

sretno

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Koliko se sjećam, KODT je u zadnjih par godina isplaćivao 40% dobiti. A na ovoj cijeni bi to ove godine moglo biti i preko 5%.

predsjednik Josipović dans u distributivnim. "doći u ovakvu tvrtku je pravi praznik", kaže el presidente!

– ne kužim se u te transformatore, ali izgleda oni imaju više takvih tvornica.
– gospon Josipović je posjetio jednu kojoj je Simens suvlasnik cca 50%.
– a onda to očito nije ova firma KODT.
– ne znam ni sama, puno toga mi tu nije jasno o kojoj firmi se piše.

– I love this game.
Pozdrav !

Koliko se sjećam, KODT je u zadnjih par godina isplaćivao 40% dobiti. A na ovoj cijeni bi to ove godine moglo biti i preko 5%.
[/quote]
imate pravo, moje isprike

– ne kužim se u te transformatore, ali izgleda oni imaju više takvih tvornica.
– gospon Josipović je posjetio jednu kojoj je Simens suvlasnik cca 50%.
– a onda to očito nije ova firma KODT.
– ne znam ni sama, puno toga mi tu nije jasno o kojoj firmi se piše.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

To su veliki transformatori tamo je Siemens vecinski vlasnik. KODT su mali i srednji tamo Siemens nema udio.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close