KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ides! Sta je ovo danas, neki se veliki igrac ukljucio?

Ili ne tako veliki samo uplašeni ove šupljikave prodaje (pogledajte samo na R-A, par dionica na ovim cijenama i dalje sve po 1 dionica na svakih nekoliko desetaka kuna razlike..) pa kupuje dok se još kupiti može po cijenama bliskima tisućici. Možda je netko saznao da su HPB fondovi prodali što prodavati mislili… ili se samo toga uplašio, jer oni su ovdje jedini jamac niskih cijena za kupce koji ih svo ovo vrijeme iskorištavaju znajući da su obziljno nakanili van.

ma nije to već su izmislili transformator od milijardu MVA veličine akumulatora .. ko iz onog s japanskim kanisterom od 20 litara veličine upaljača [lol]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Igracica

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Igracica
[/quote]
Kako ste me provalili ? [proud]

I ja sam se prikljucio i pomoci cu u stvaranju "japanskog" transformatora [thumbsup]
Bal, bal, …

Igracica
[/quote]
Kako ste me provalili ? [proud]
[/quote]

Znam kako udaras po asku

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Gledajte vi ovo: http://www.bloomberg.com/news/2011-01-15/copper-market-2011-deficit-may-be-as-much-as-600-000-tons-jpmorgan-says.html

Sirovine divljaju, to se prelijeva na cijenu krajnjeg proizvoda direktno… pa tako i transformatori će u naredno vrijeme morati biti sve skuplji i skuplji.
Oni kupci koji su već odgodili investicije, svakim daljnjim odgađanjem će se strašno opeći, vjerojatno da im je svima najpametnije čim prije po cijenama koje sada mogu dobiti konačno naručiti tu opremu.

Sve mi se čini da bismo uskoro, npr. u izvještaju za 1. kvartal 2010., mogli vidjeti dobar skok u knjizi narudžbi! 😀 Kažem da je to jako volatilan podatak, mogli bismo se uskoro u to čestito uvjeriti.

Vidim da imamo novog 10-og dioničara, Delić ?

Da li ste se zapitali koliki dug ima KODT ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

prosvijetli nas

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

prosvijetli nas
[/quote]

Pitam, neznam ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

prosvijetli nas
[/quote]

Pitam, neznam ?
[/quote]
dug ili obveze?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

dug/kapital 104.42% 3/10.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close