KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dosadašnja iskustva sa splittanjem se nisu pozitivno odrazila na vrijednost dionica, međutim ovdije je splitt samo 50% pa možda ispadne Ok

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

dosadašnja iskustva sa splittanjem se nisu pozitivno odrazila na vrijednost dionica, međutim ovdije je splitt samo 50% pa možda ispadne Ok

Da….misliš li da će cijena jako pasti i dugo se zadržati …….

Kiko123….na temelju čega si toliko siguran u ovako drastičan pad?

evo rijetke prilike kada mi na monitoru pise da je dionica koju posjedujem pala 47,54 posto, a ja zadovoljan [smiley]

Hm, nitko mi nije odgovorio hoće li mi se ta druga dionica očitovati kod brokera na računu ili je moram posebno registrirati? Zna netko?

BTW na redovnoj prodaja po 2000, a kupnja po 1500! WTF? Netko zaboravio naloge?

Redovna je u posebnom režimu trgovanja i transakcije, ako će ih biti, će se zatvoriti u 13:00. Do tada bi brokeri koji su izložili te kupnje trebali kontaktirati investitore i spustiti cijene.

Mislim da ćeš dionice dobiti na slobodnu poziciju te ćeš ih naknadno trebati registrirati sa vlastitim brokerom. Ali nisam siguran. Najbolje ti je nazvati SKDD.

Hm, nitko mi nije odgovorio hoće li mi se ta druga dionica očitovati kod brokera na računu ili je moram posebno registrirati? Zna netko?

BTW na redovnoj prodaja po 2000, a kupnja po 1500! WTF? Netko zaboravio naloge?

u četvrtak će ti biti na skdd računu. morat ćeš dati zahtjev za registraciju. BTW mislim da je ovo realno mada sam mislio da će malo rasti par dana prije ali neka. kakvih je dokapa bilo ovo je ok.

Ekipo objektivno gledajući na dulji rok…..mislim da možemo svakako biti zadovoljni. Treba pričekati još koji dan ali mislim da velikog iskrcavanje ne bi trebalo biti. Sve ovo je za sada sitno.
Svatko tko je nakon objave povečanja temeljnog kapitala nakupovao velike količine po prosiječnoj cijeni od 2.000, a što je bilo realno sada ima blago u škrinjici.

Trenutno takve količine po takvoj cijeni možemo samo sanjati [thumbsup].
Nakon objave godišnjih rezultata i najave isplate dividende u 2011 transformatori polako ali sigurno idu gore… [pray]

Što se tiče dodatnih dionica one če na skrbničkim računima u SKDD biti vidljive 11.10 i od tada ih vlasnik može registrirati sa svog računa na raspolaganje kod brokera.
Dakle več toga dana možete trgovati njima…AKO VAM SE BAŠ TOLIKO ŽURI.

http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=113902

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

HPB čeka na 1050 kn , sa trgovanjem od srijede do petka , imaju još 300 kom. i u četvrtak još 300 koje će dobiti na ove , rješavanjem njih put do 1600 kn je gladak , što se vidjelo na KODT-R-A da nema baš raspoloženih za mukte prodaju. Jedan dnevni nalog na 1599 kn i [bye].

I upitno je hoće li HPB uopće potpuno izaći.

http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=113902

Baš lijepo sročeno! Končar D&ST nam stvarno postaje sve ozbiljnija i ozbiljnija firma, u svakom kontekstu te riječi. Tvrtka majka (KOEI-R-A) nam je član indeksa, tu su mirovinski fondovi i sve, jako važna firma za hrvatsko gospodarstvo i njene dioničare, ali mali KODT, iako tek "tvrtka kćer", tako se počinje ponašati ozbiljno i zrelo, tako dobro nosi svoj napredak/uspjeh, da će ovo s vremenom i u ovim širokim razmjerima postojati nešto više kao "u rangu" Grupe, kao da su sestrinske firme slične "veličine i važnosti" a ne "majka-kćer odnos". Još samo da se jednoga dana dogodi da nam KODT uđe u višu kotaciju, u indeks… možda zvuči neobično, ali kako su oni krenuli, sa kojom ozbiljnošću gledaju sve nijanse stvarnosti u kojoj se nalaze i koju stvaraju… čak niti ovo jednoga dana ne bi uopće začudilo!

No, kako god, ipak ove kozmetičke stvari su samo kozmetika, a ono najvažnije, poslovanje, već danas je na razinama kojima praktički niti jedna firma u RH nije (kvalitativno), ali kao i uvijek od "najboljih", ovdje očekujemo i daljnje hrabre korake naprijed, i dalje trajni napredak! [thumbsup]

Jel netko prošao proceduru sa registracijom novih dionica? Kak to ide

New Report

Close