KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cijenjeni kolega ,
ako ne razumijete ne vrijedi objašnjavati jer bi zahtijevalo malo više vremena iako ja mislim da razumijete da je osim Aureusa netko prodao 400 do 500 dionica KODT-P-A ,a to su količine koje imaoce svrstavaju u top10.
Dodatnu sumnju /oprez/znatiželju pobuđuje prodaja Aureusa ,a znamo da KIKI ima oko 5% KODT-R-A i da je NO KOEI ???

Cijenjeni kolega,

meni se samo učinilo da kad se neko iskrcava da se netko istodobno ukrcava. Valjda onda to ovdje nije slučaj. Izvinjavam se ako sam Vas uvrijedio svojim neznanjem.

Lp

Referendum o ZOR-u omogućiti će da ljudi koje rade, rade još više, a ljudi koje ne rade, rade još manje

E kako se vi uzbuđujete zbog svačega [lol]

No, ipak – i meni je zabavno!, izgleda da se moje želje ispunjavaju 😎

Neki dan sam i ovdje rekao da mi je želja, nakon što se Aureus iskrca, da to isto naprave i HPB fondovi, i to se mooožda upravo i događa!

Nemam ja ništa protiv bilo kojeg "institucionalnog investitora", ali radi se o tome da su mi neki drugi ljudi ipak "draži", pa onda jednostavno radi njih… radi njihovog "ukrcavanja", radujem se ovim institucionalnim "iskrcavanjima" 😉

HPB-u i Kiki-OIFu je to jedina utrživa dionica za koju kupnja ima interes – sve ostalo što im je u portfelju je totalno nelikvidno i nezanimljivo ikome. Stoga nije čudno što prodaju kako bi se dočepali keša kojim trebaju isplatiti udjelničare-pušioničare. I potpuno se slažem s komentarom kolege Mačora. Kikija u NO ionako više nitko ne šljivi nakon što se ponio špekulantski u KOEI-R-A

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Mislim da je sve ovo na tragu pripreme za split u 11.mjesecu.Kada na to dodamo da se ovdje radi o iznimnoj izvoznoj firmi ,da smo ipak kako tako izašli iz recesije ,da ulazimo u EU i da će kod nas i u svijetu u sljedećoj dekadi rasti ulaganje u energetiku ,dolazimo do toga da split zaista može biti okidač za prvi značajniji rast na ovoj dionici.

Floki za mene nije nikakvo mjerilo izvrsnosti.Čovjek je samo u pravo vrijeme od tatice u Istarskoj banci dobio kredit za kupnju dionica.Sjećam se samo kad je 2007. u jednom intervjuu rekao da je budućnost ulaganje na Madžarskom tržištu kapitala.Pametnom dosta.

Čujemo se za mjesec i pol.

Pa kaj je ovo :P, od onih 696 komada u petak, završilo samo 29 komada u top10 (Srečko Bahovec) gdje su onda preostalih 667 kom… ili se radi o većem broju malih kupaca koji još nemaju niti sa tim kupnjama dosta za top10, ili se netko iz top10 krca preko niza manjih skrbničkih računa tako da ne izviruju u top10 da ne privlače pažnju…

P.S. Sad vidim da su ovo podaci za jučer, pa kad će doći za danas?? 😛 Dakle ovo je od onih 189 komada, onda ok, još čekamo što je bilo sa onih 696 kom.

Ne znam zašto se mučiš sa TOP10.
Očito izlazi HPB skbnički i poboljšat će se likvidnost. Fundamanti su oduvijek tu i samo nam treba malo podstreka na cijelom tržištu. Po fundamentima je ovo najbolja firma na našem traljavom marketu.

Ne znam zašto se mučiš sa TOP10.
Očito izlazi HPB skbnički i poboljšat će se likvidnost. Fundamanti su oduvijek tu i samo nam treba malo podstreka na cijelom tržištu. Po fundamentima je ovo najbolja firma na našem traljavom marketu.

Ne mučim se ja oko ničega :P, ali mi je zanimljivo – i ne radi toga tko prodaje, nego zato što bih htio vidjeti tko kupuje! A htio bih to vidjeti jer nekim ljudima "to želim", radi njih samih, onako altruistički, ljude koji su mi dragi – želim ovdje što dublje, jer je to za njih dobar potez.

HPB Global prodao 417 komada u petak.
kupili iz top 10:
berkopic +100
bahovec +22
jurkic +3

Aureus je skroz izasao, da li ce i HPB Global sada…. [undecid]

HPB Global prodao 417 komada u petak.
kupili iz top 10:
berkopic +100
bahovec +22
jurkic +3

Aureus je skroz izasao, da li ce i HPB Global sada…. [undecid]

Hehe, nadajmo se da hoće! Baš kako sam ja i priželjkivao.
Samo neka ti razno razni fondovi izlaze, i pravi investitori fino imaju priliku kupovati.
Svi HPB fodnovi (global, dionički, titan) imaju puno KODT-R-A i KODT-P-A, ako oni to sve odluče prodati… biti će za sve ove prave ljude sasvim dosta dionica, bez obzira koliki im portfelji moći će se i ovu poziciju postaviti na zasluženo mjesto u portfelju.

Sada će puno tradera uletiti u ovo, a oni su poznati kao čvrste ruke, hehe

New Report

Close