KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne vidim da si bilo što objasnio. Golub je postavio logična pitanja. što je sad s cijenom, pokazateljima, namjerama prema manjinskim dioničarima, planovima itd.
Koliko sam shvatio većinski dioničari ne plaćaju ništa već to sama kompanija odrađuje za njih. Ne znam možda sam u krivu ali ….malo smrdi

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Ne vidim da si bilo što objasnio. Golub je postavio logična pitanja. što je sad s cijenom, pokazateljima, namjerama prema manjinskim dioničarima, planovima itd.
Koliko sam shvatio većinski dioničari ne plaćaju ništa već to sama kompanija odrađuje za njih. Ne znam možda sam u krivu ali ….malo smrdi

ne kuzim sta tu nije jasno, ovdje nema razlike izmjedju malih i vecinskih dionicara. Ako si bio veliki dionicar i imao 65000 dionica, nakon povecanja temeljnog kapitala ces ih imati 130000. Ako si mali dionicar, i imas 5 dionica, imat ces ih 10. Postotak glasackog prava ostaje isti.
Cijena ce vjerojatno pasti za ~ 50%, ali ces imati duplo vise dionica.
Ja se nadam (a vjerojatno i svi dionicari) da nakon povecanja temeljnog kapitala, cijena nece pasti tocno 50%, nego malo manje. Ja sam i s padom od 49% zadovoljan [smiley]

CIJENA – prije dokapa raste za 10-20%, nakon dokapa pada 40-50%
POKAZATELJI – ostaju isti
NAMJERA PREMA MANJINSKIM DIONIČARIMA – ostaje ista
PLANOVI – piše u FI

sretan? Zbilja ne kužim što ovdje nije jasno pošto je ovo najjednostavniji mogući dokap gdje nijedan dioničar ne treba ništa napraviti osim prenijeti dionice na brokera ako ih hoće prodati.

u ovoj državi već toliko toga smrdi da ljudi već pušu na hladno… aj malo prestanimo pisati na ovoj temi da do dokapa svakojaki ne uđu u kodt. ovo mi je oaza mira…

Morphieus
shvacam tvoju brigu za manjinske dionicare.

malo mi smrde tvoje opservacije tipa
Koliko sam shvatio većinski dioničari ne plaćaju ništa već to sama kompanija odrađuje za njih
[shocked] [shocked] [shocked] [shocked] [shocked]

kao…kao da ne razumijes sto znaci stock split…
mozda… mozda bi trebao pogledati literaturu
mozda… mozda ovo:
http://www.amazon.com/Stock-Investing-Dummies-Paul-Mladjenovic/dp/0764554115#noop

[thumbsup]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

savage,

ovdje nema dokapa

samo prebacivanje rezervi kreiranih iz dobiti ranijih godina na koje placen porez na dobiti i koje bi mogle biti isplacene kao dividenda u vlasnicki kapital
i naravno stock split

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Morphieus
shvacam tvoju brigu za manjinske dionicare.

malo mi smrde tvoje opservacije tipa
Koliko sam shvatio većinski dioničari ne plaćaju ništa već to sama kompanija odrađuje za njih
[shocked] [shocked] [shocked] [shocked] [shocked]

kao…kao da ne razumijes sto znaci stock split…
mozda… mozda bi trebao pogledati literaturu
mozda… mozda ovo:
http://www.amazon.com/Stock-Investing-Dummies-Paul-Mladjenovic/dp/0764554115#noop

[thumbsup]
[/quote]

pusti ga Vipy, on voli hdel i thnk… [wink]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

kad će se ovaj sa cijenom od 2100 iskrcat i konačno maknut?!!

P.S. Ovo što priča o američkom elektro-energetskom sustavu, to sada praktički vrijedi za većinu razvijenih zemalja, a one nerazvijene pak tek trebaju izgraditi mrežu do kraja… tako da smo sad u super situaciji: novih trafića u novim mrežama treba posvuda u svijetu zemalja u razvoju, a stari u razvijenim zemljama su ostarili pa i njih treba mijenjati! 😀
http://www.youtube.com/watch?v=RIyNx99zjII&feature=channel

Pratim ovu raspravu i bas lijepo da su veliki dionicari poput svih vas informirani.
Takoder je lijepo kad covjek vidi samo ono sto zeli…

P.S. Ovo što priča o američkom elektro-energetskom sustavu, to sada praktički vrijedi za većinu razvijenih zemalja, a one nerazvijene pak tek trebaju izgraditi mrežu do kraja… tako da smo sad u super situaciji: novih trafića u novim mrežama treba posvuda u svijetu zemalja u razvoju, a stari u razvijenim zemljama su ostarili pa i njih treba mijenjati! 😀

Pratim ovu raspravu i bas lijepo da su veliki dionicari poput svih vas informirani.

[/quote]
prosvijetli nas

[/quote]
ja nisam veliki, nego možda i baš najmanji od svih 😉
I također, pridružujem se molbama kolege gordy-ija, da nas prosvijetliš!

kad će se ovaj sa cijenom od 2100 iskrcat i konačno maknut?!!

Ima još 700 komada za prodati i onda je gotov. Ne brini riješit će to do 14.07. 2010.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Alo društvo,što se ovdje sprema? Pripremate neku feštu a ne zovete stare lavove [lol] Nego zašto ovaj prodaje tolike količine? Jel to neki fond ili možda Berkopić? Ko prati top 10?

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

New Report

Close