Srečko.
[/quote]
Srečko spusti se na 2000,doći će oni nama.
[lol]
[/quote]
Nije jedini. Berkopic Drazen iz TOP10 isto marljivo skuplja, ako je s burze.
Srečko.
[/quote]
[lol]
[/quote]
[/quote]
Berkopić ima p-a…što onda ne počisti ask?
Možda zato što je zabavno čučati na bidu i čekati padobrance… pogotovo ako možda nema baš puno keša trenutno, i time mu se ne žuri previše (jer ne može, ne planira, još puno kupiti), u tom slučaju nema nikakvog problema u tome da se malo po malo, dionica po dionica skupi na ovaj način lovljenja padobranaca. Oni bar imaju kome prodati, on kupi maksimalno povoljno što uspije… i svi sretni.
Meni ova priča zvuči skroz logično.
Srečko.
[/quote]
[lol]
[/quote]
[/quote]
Berkopić ima p-a…što onda ne počisti ask?
[/quote]
Pa i Bahovec ima p-a.
Dok je sve u minusu, KODT se skida s aska, +6% [thumbsup]
Hop
a kodt cepa i dalje
hihihiihihiih
Dok je sve u minusu, KODT se skida s aska, +6% [thumbsup]
Da, stvarno je veliki porast cijene na još večem prometu [huh]…cijelih 9 dionica…
Da, stvarno je veliki porast cijene na još večem prometu [huh]…cijelih 9 dionica…
[/quote]
kolegice…da ste kupili kodt prije 3 mjeseca danas bi bili u plusu cca 25 %
Dovoljno…
[/quote]
kolegice…da ste kupili kodt prije 3 mjeseca danas bi bili u plusu cca 25 %
Dovoljno…
[/quote]
Imam ja KODT u portfelju več dugo vremena kao i onaj Srečko zato ne brini za mene,[wink] samo mi je malo čudno, da se zbog tako mizernog prometa dešava takva euforija jer zbog moguče dokapitalizacije krajem lijeta to i nije nešto čudno.
Mene više veseli što se na p-a pokupi sve što se nudi. kodt-r-a se može s par dionica sim tam između 2300 i 2500 koliko hoćeš "manipulirat". kad izbije iznad 2500 onda možemo govoriti o rastu i novoj stepenici prema gore…
Imam ja KODT u portfelju več dugo vremena kao i onaj Srečko zato ne brini za mene,[wink] samo mi je malo čudno, da se zbog tako mizernog prometa dešava takva euforija jer zbog moguče dokapitalizacije krajem lijeta to i nije nešto čudno.
Ne znam. To je meni prije nekakav stock-split nego dokapitalizacija. Dokapitalizaciju shvaćam kao davanje dodatne likvidnosti, a ovo njihovo će biti isključivo knjigovodstvena operacija. Jedna stavka iz "Kapitala i rezervi" će se smanjiti, a druga povećati. Pod pretpostavkom da će cijene (i povlaštene i redovne dionice) pasti za 50%, niti jedan pokazatelj neće se mijenjati.