Interesantno stanje bida i aska na KODT-R-A (i to nakon povlačenja dnevnih naloga).
Sa svim dionicama sam šarao, ulazio, izlazio, trejdao. Ovu sam uredno skupljao. Kao filatelist. I sakupio priostojnu količinu. I izgleda pogodio. Ne tako davno kupovao sam je ispod tisucaka 🙂
Na povlaštenoj je bilo više transakcija ispod 1.000 kn.
hehe, bilo je bilo je!! 😉
Može li molim vas netko od vas koji više pratite ovu dionicu dati podatak što je s dividendom za KODT-P-A? Imaju li i vlasnici P-A pravo na dividendu? Letimično sam pogledala i ako se ne varam, dividenda je naznačena samo za vlasnike R-A dionice?
Ako je tako, koji bi bio razlog za investiranje u P-A?
Može li molim vas netko od vas koji više pratite ovu dionicu dati podatak što je s dividendom za KODT-P-A? Imaju li i vlasnici P-A pravo na dividendu? Letimično sam pogledala i ako se ne varam, dividenda je naznačena samo za vlasnike R-A dionice?
Ako je tako, koji bi bio razlog za investiranje u P-A?
Pročitaj si poziv za Glavnu skupštinu pa tek onda postavljaj pitanja. Ovakvo tvoje pitanje ispada čista provokacija
Letimično sam pogledala i ako se ne varam, dividenda je naznačena samo za vlasnike R-A dionice?
e hebat ga da su i takvi u ovoj dionici. NHF ali kako ti je ovo moglo promaknut
ODLUKU O RASPODJELI RASPOLOŽIVE DOBITI ZA 2009.GODINU
Raspoloživa dobit Društva u iznosu od 13.124.603,52 kuna raspoređuje se za isplatu dividende i to za povlaštene i redovne dionice po 102,69 kuna što za 127.808 dionica daje ukupan iznos od 13.124.603,52 kuna
i to na prvoj stranici…
zahvaljujem na odgovorima. sad je sve jasno. isprike ako sam nekoga uvrijedila s pitanjem. mislila sam da forum služi tome da se mogu postavljati svakakva pitanja.
@ vodoinst
kažem, letimično sam pogledala, nisam pročitala poziv na glavnu skupštinu, nego sam postavila pitanje na forumu, tako mi je bilo lakše. mislila sam da forum služi za postavljanje svakakvih pitanja vezano uz pojedine dionice
pogledala sam na portal http://www.mojedionice.com gdje imaju pregled dividendi po dionicama i dividenda je naznačena samo za R-A, pa je onda očito tamo greška.
@savage
nisam u toj dionici, ali bi mogla biti uskoro
hvala još jednom na odgovorima i pozdrav
[shocked]
pogledala sam na portal http://www.mojedionice.com gdje imaju pregled dividendi po dionicama i dividenda je naznačena samo za R-A, pa je onda očito tamo greška.
ti si očito nešto krivo gledao, jer na tome portalu je baš sve lijepo napisano, jasno su naznačene dividende i za R-A i za P-A kao i sve do sada isplaćene dividende po oba roda u zadnjih 15 godina.
Ovdje se dividende redovito isplaćuju, prema mojoj evidenciji, već 16. godinu za redom, od čega zadnjih 5 godina stalno rastuće te još duže za R-A i P-A u jednak iznosima (nekada davno je R-A imala manju dividendu).
Bogata je bila u pravu, na http://www.mojedionice.com do danas je stajao krivi podatak u dividendi za P-A, u međuvremenu su ga očito ispravili.
Lynx, možeš li možda tu evidenciju o dividendama unatrag 16 godina postati ovdje?