KODT mi je najveća pozicija u portfelju, odlična firma koja vrijedi puno više od trenutne cijene na burzi što će s vremenom tržište i pokazati
i meni je najveca firma u portfelju,
zao mi je samo sto nisam vise ulovio kada su dobrocinitelji vikali da sa 1000 ide na 300 [lol]
kako neko dijeli jedinice, mora da ga je ovo prebacivanje iz rezervacija u kapital gadno rayljutilo
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Ovo je besplatan dokap za dionicare, hvala upravi [thumbsup]
Book ide gore kolko ( cca 25 %, ima 50% vise dionica, pa ovo mora preko 3000 uskoro, ako sam dobro izračunao?
Book ide gore kolko ( cca 25 %, ima 50% vise dionica, pa ovo more preko 3000 uskoro, ako sam dobro izračunao?
nisi
Book ide gore kolko ( cca 25 %, ima 50% vise dionica, pa ovo more preko 3000 uskoro, ako sam dobro izračunao?
kao sto je Conan rekao – ovdje nema promjene vrijednosti i kako bi se trebalo racunati, ovo nije promjena book-a
druga stvar je sto bi svatko k’o imalo poznaje procjene vrijednosti firme cjelokupne rezerve racunao pod kapital i sto bi kod racunanja EBITDA uvijek izbacivao one rezervacije kojima se nastimava da porast neto dobiti ne smije biti veci od 10%
Matematički nema nove vrijednosti za dioničare, ali u stvarnosti je to nova vrijednost, nadam se da će se to i vidjeti kroz cijenu. Malo još podebljao danas, lijepo mi se vidi da će se rezerve prenijeti na moje ime i to svima jednako bez privilegija i transparentno. Sad ja mogu odlučiti što ću s njima.
Hvala KODT
kao sto je Conan rekao – ovdje nema promjene vrijednosti i kako bi se trebalo racunati, ovo nije promjena book-a
druga stvar je sto bi svatko k’o imalo poznaje procjene vrijednosti firme cjelokupne rezerve racunao pod kapital i sto bi kod racunanja EBITDA uvijek izbacivao one rezervacije kojima se nastimava da porast neto dobiti ne smije biti veci od 10%
[/quote]
da [thumbsup]
iz rezervi u kapital je promjena unutar BV
kako raste ovaj KODT—
bid vec preko 2300
Ako sam dobro shvatio, cijena ce 8.11.2010. na otvaranju biti otprilike duplo manja (ne dekretom propisano, nego će tržište to regulirati) nego 5.11.2010. A mi ne moramo raditi ništa oko tih dodatnih dionica (negdje nešto upisivati, potpisivati,…), sve ide automatski?
Ako sam dobro shvatio, cijena ce 8.11.2010. na otvaranju biti otprilike duplo manja (ne dekretom propisano, nego će tržište to regulirati) nego 5.11.2010. A mi ne moramo raditi ništa oko tih dodatnih dionica (negdje nešto upisivati, potpisivati,…), sve ide automatski?
upravo tako.