U iščekivanju FI za 1Q – spremna za lansiranje: ukoliko kvartalni prihod bude veći od 100 mil a dobit oko 8 mil [proud] saznat ćemo uskoro, još ovoga tjedna
U iščekivanju FI za 1Q – spremna za lansiranje: ukoliko kvartalni prihod bude veći od 100 mil a dobit oko 8 mil [proud] saznat ćemo uskoro, još ovoga tjedna
Prošao je taj tvoj tjedan pa još ništa…
Ova godina je "izazovna", sestrisnka firma Energetski transformatori će možda i prepoloviti prošlogodišnje prihode, u ovim našim trafićima stanje narudžbi je puno bolje pa bi godina mogla biti na razini (neznatan pad) prošle godine… ali do kraja godine ima još dugo, kako će to točno biti raspoređeno po kvartalima: ne znam kako bismo mogli predvidjeti… pa u skladu s time: mirno i "bez prevelikih očekivanja" treba čekati ove kvartalne rezultate.
Eto da su prihodi nekih cca. 100 mil kuna, dobit kakva-takva (8 mil: izvrsno!) možemo biti zadovljno.
Uvijek imati na umu: kratkoročni rezultati nisu ono što nas zanima. Ovdje nas zanima budućnost dugoročno – a prema svemu sudeći, ovdje će biti: izvrsna! [thumbsup]
Sad sam već zabrinut – pitam se što je razlog napuštanja dosadašnje sheme u objavi kvartalnih FI ? [embarass]
Slažem se da je ovo dionica budućnosti zbog toga je samo akumuliram
Kako komentirate prelazak povlaštene dionice u poseban režim trgovanja i mislite li da će se to bitnije odraziti na cijenu dionice.Vidim da su povlaštenu dionicu KODT-a neke banke odmah prebacile sa A na B listu dionica. S druge strane dionica se može jako brzo vratiti u redovni režim trgovanja sa tjednim prometom iznad 500.000,00 kn.
Nema to nikakve veze s cijenom. I CKML-R-A je bila u posebnom režimu trgovanja pa se vratila.
Još jednom bravo za KODT
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/KODT-fin2010-1Q-NotREV-N-HR.pdf
[thumbsup]
Odlično izvješće, voda za mlin i za moj KOEI.
Čestitke dioničarima na odličnom izvješću, samo tako radite za maticu i dalje. [wink]
lp
Još jednom bravo za KODT
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/KODT-fin2010-1Q-NotREV-N-HR.pdf
[thumbsup]
Još milijun bravo za KODT.
Oni zbilja "nisu normalni" 😛
Još jedna ovako dobra firma u RH – ne postoji.
Ako ovako nastave, oni bi mogli ovu godinu (2010.) na kratko (jer će se sigurno oni vratiti na svoj stari kolosijek) čak i dostići (po prihodima) svog velikog brata Energetske trafo! Naime oni najavljuju vrlo izazovnu godinu, o prihodima ne mogu puno reći jer su narudžbe slabe za ovu godinu i čeka se u zadnji čas što kako dođe – tako da bi oni mogli skliznuti osjetno ispod milijardu kn, a ovdje ovim tempom ako se približimo milijardi kuna… – mogli bi se približno naći na sličnim razinama – makar kratko trajalo, bilo bi to zabavno za vidjeti!! 😀 To bi bilo nevjerojatno, mali braci KODT da sustigne svog veelikog brata! A valjda je i tome jednom red… i moj nekada mali brat, sad je visok kao i ja. To je očito prirodni tijek 😀
Evo nas na 2400