oce kaj bit s ovom dionicom..nekak mi se cini totalno nelikvidnom [lol] ..a i prodaja se malo po malo spusta. ja taman pikno prije par dana, možda sam se malo, ali malo zaletio
oce kaj bit s ovom dionicom..nekak mi se cini totalno nelikvidnom [lol] ..a i prodaja se malo po malo spusta. ja taman pikno prije par dana, možda sam se malo, ali malo zaletio
Bice dividenda za 3 tjedna, a zatim druga dividenda za godinu dana i 3 tjedna – to je to otprilike.
Bice dividenda za 3 tjedna, a zatim druga dividenda za godinu dana i 3 tjedna – to je to otprilike.
[/quote]
do kad se trebalo imati dionicu da bi se imalo pravo na ovaj prvi dio dividende?
Ova druga je dividenda za 2009 hehe
oko 20.6. za 96 kn dividende za 2008 ( isprike nemam sad točniji podatak )
nema nista od dividende,
kolega brankica je rekao da idu konzumovi bonovi
[wink]
96 kunica pa “kupujmo hrvatsko” kod cika Tode
rocky…
[/quote]
Jok, ja prodao neki dan skoro sve dionice koje sam imao u HR i do daljnjega ne kupujem kod nas.
[/quote]
Kolega Rocky, mislim da ste isto to napisali prije dva mjeseca, ako se ne varam..
Jok, tada nisam bio sve prodao, samo sam rekao da više neću aktivno trgovati. U 2 mjeseca nisam napravio ni jednu transakciju na ZSE.
za kolegu rocky-ja ja dajem ruku u vatru da je istina…
kod njega se uvijek vidi da li je na kupnji ili na prodaji… [lol]
al’ ga danasnji pad zasvrbio pa se aktivira polako… [wink]
Da, moji drukovi uspjevaju srušiti ZSE… [lol]
Na kupnji nisam, to ću raditi na razini Crobexa 1500-1700 ako se odbije natrag. A da sad i ode na 3000 ne bi mi bilo žao. Za razliku od nekih mene ne smeta kad vidim da netko drugi zaradi.
Za KODT i dalje mislim da je jedno od najboljih poduzeća na ZSE ali da dionica to nažalost ne odražava.