KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

oce kaj bit s ovom dionicom..nekak mi se cini totalno nelikvidnom [lol] ..a i prodaja se malo po malo spusta. ja taman pikno prije par dana, možda sam se malo, ali malo zaletio

oce kaj bit s ovom dionicom..nekak mi se cini totalno nelikvidnom [lol] ..a i prodaja se malo po malo spusta. ja taman pikno prije par dana, možda sam se malo, ali malo zaletio

Bice dividenda za 3 tjedna, a zatim druga dividenda za godinu dana i 3 tjedna – to je to otprilike.

sudeći prema ocjenama forumaša (kolčevi), možda i nisam…..

Bice dividenda za 3 tjedna, a zatim druga dividenda za godinu dana i 3 tjedna – to je to otprilike.

[/quote]
do kad se trebalo imati dionicu da bi se imalo pravo na ovaj prvi dio dividende?

Ova druga je dividenda za 2009 hehe

oko 20.6. za 96 kn dividende za 2008 ( isprike nemam sad točniji podatak )

nema nista od dividende,

kolega brankica je rekao da idu konzumovi bonovi
[wink]

96 kunica pa “kupujmo hrvatsko” kod cika Tode

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

a vid kupnje na kodtra… [shocked]

rocky…
[/quote]

Jok, ja prodao neki dan skoro sve dionice koje sam imao u HR i do daljnjega ne kupujem kod nas.
[/quote]

Kolega Rocky, mislim da ste isto to napisali prije dva mjeseca, ako se ne varam..

I'LL BE BACK

Jok, tada nisam bio sve prodao, samo sam rekao da više neću aktivno trgovati. U 2 mjeseca nisam napravio ni jednu transakciju na ZSE.

za kolegu rocky-ja ja dajem ruku u vatru da je istina…

kod njega se uvijek vidi da li je na kupnji ili na prodaji… [lol]

al’ ga danasnji pad zasvrbio pa se aktivira polako… [wink]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Da, moji drukovi uspjevaju srušiti ZSE… [lol]

Na kupnji nisam, to ću raditi na razini Crobexa 1500-1700 ako se odbije natrag. A da sad i ode na 3000 ne bi mi bilo žao. Za razliku od nekih mene ne smeta kad vidim da netko drugi zaradi.

Za KODT i dalje mislim da je jedno od najboljih poduzeća na ZSE ali da dionica to nažalost ne odražava.

Uostalom ako je HDEL došla do 400kn onda bi da je ovo normalna burza KODT trebao prijeći 4000kn…

Ja uzeo jos 15 kom 1850-1801 [sealed]

New Report

Close