KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Brankica

Prvo, pišete o navodnoj informaciji čija se vjerodostojnost ne može provjeriti pa spada u kategoriju "rekla-kazala"

Drugo i glavnije, nismo uspjeli uvidjeti poveznicu informacije koja se tiče KNZM-a s ovom temom

Pozdrav

Suricata suricatta

@Brankica

Prvo, pišete o navodnoj informaciji čija se vjerodostojnost ne može provjeriti pa spada u kategoriju "rekla-kazala"

Drugo i glavnije, nismo uspjeli uvidjeti poveznicu informacije koja se tiče KNZM-a s ovom temom

Pozdrav

gospon Vjeko, tak sam vam imala navodnu informaciju i prije desetak dana i znate da su je drugi forumaši potvrdili.
A poveznica sa Konzumom je to kaj se ova vijest direktno veže na prošlu vijest.
A sve vijesti su vijesti,dobre ili loše, zato i ovaj forum služi,kaj ne.

Istina, no nastojte se držati teme jer ovako to ispada i kao spamanje što se često vidi na temi Komentari trgovanja… gdje se stavljaju kretanja indeksa i informacije vezane uz svjetsko gospodarstvo za koje postoji posebna tema.

Suricata suricatta

Istina, no nastojte se držati teme jer ovako to ispada i kao spamanje što se često vidi na temi Komentari trgovanja… gdje se stavljaju kretanja indeksa i informacije vezane uz svjetsko gospodarstvo za koje postoji posebna tema.

da da da…….
to je moj Vjeko
pofuk

uf, vidim po izvješću za 1q kodta – živa recesija! [lol]

Još je gore.Na prvi pogled porast prihoda, ista dobit. Kad ono povećanje vrijenosti zaliha 21 mil kn, a dobit 10 mil kn. Znači gubitak 11 mil kn! Toga sam se i bojao za ovaj prvi kvartal, firme će pokušati skrivati sve što mogu i ne priznavati krizu.

Ispravite me ako griješim – oni su tek u 4q napravili halu da mogu imat zalihe, tj. sada su u mogučnosti skladištiti transformatore – ukoliko te zalihe odu – profit ide sky-hi.

Još je gore.Na prvi pogled porast prihoda, ista dobit. Kad ono povećanje vrijenosti zaliha 21 mil kn, a dobit 10 mil kn. Znači gubitak 11 mil kn! Toga sam se i bojao za ovaj prvi kvartal, firme će pokušati skrivati sve što mogu i ne priznavati krizu.

tipicno za kompaniju koja pokusava umjetno povecati dobit
– povecali troskove amortizacije
– rezervirali 80% (6mio kuna) neto dobiti za troskove buduceg razdoblje

mate odi zuri u sunce il tako nesto [bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Odličan rezultat. samo vi kukajte koji ste se prebrzo riješili dionica. [lol]

ma naravno da je doslo do povecavanja zaliha i povecanje potrazivanja od kupaca, samo moras biti jako glup ili imati jako lose znanje ili jako zeljet drukat da ako dolazi do rasta prihoda, logicno je da dodje i do rasta zaliha [bye]
rast prihoda od prodaje od 5%, uz nepromijenjene uvjete, objasnjava rast zaliha od 5%
kod kodt rast zaliha je 9% , sto dobivamo da je sranje koje se dogadja uzrokovalo 4% povecanje zaliha
[bye]
no jos im je izgleda predobro kad rezerviraju za troskove u ovakvoj situaciji 6 mio kuna, a neto dobit 8 mio kuna

zurit u sunce [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Sad vidimo kako se jedna kvalietna firma može brzo pretvoriti u gubitaša.Realno je ovaj kvartal -10 mil. kuna.

ako bi bio ljubazan da nam daš računicu kako si došo do toga da i mi neuki nešto naučimo! [lol]

New Report

Close