Da budem iskren očekivao sam malo veću dividendu ali su valjda radi svoje sigurnosti "samo" 40% dobiti odlučili isplatiti…
Izgleda da je ovaj momak puko ko kokica.Doduše treba shvatiti mentalne probleme nekoga tko se ukrcao iznad 4.000,a koji je bio uvjeren da će to do 1.1.2010. ići na 10.000 !
[/quote]
zaboravio si napisat i na 3xxx, 2xxx i 1xxx!
puc puc puc kokicaaaaaaa! [lol]
pustimo bookmakera i nebuloze na miru…
ovaj dio mi se sviđa!
Primjerenim upravljanjem poslovnim procesima i rizicima, te povećanjem produktivnosti ostvarena je bruto dobit od 32,3 mil kn (neto 30,2 mil kn) što je povećanje prema bruto dobiti u 2007. godini u kojoj je iznosila 29,3 mil kn (neto dobit 22,7 mil kn) za 10% (za neto dobit 35%).
i to uz ovo! [smiley]
Investicijska ulaganja u 2008. godini iznosila su 31,5 mil kn čime je uglavnom završen drugi investicijski ciklus u modernizaciji društva.
a nije ni ovo za bacit… [smiley]
Stanje ukupnih ugovorenih (zaključenih) poslova na kraju 2008. godine iznosilo je 513 mil kn što je prema stanju na kraju 2007. s iznosom od 336 mil kn povećanje od 52 %., te daje dobru osnovu i za uspješno poslovanje u 2009. godini.
sapienti sat! [cool]
p.s. isprika bookmakeru što sam malo fulo tajming, ali da ne brineš – nemam nekih problema s time! [cool]
Stanje ukupnih ugovorenih (zaključenih) poslova na kraju 2008. godine iznosilo je 513 mil kn što je prema stanju na kraju 2007. s iznosom od 336 mil kn povećanje od 52 %., te daje dobru osnovu i za uspješno poslovanje u 2009. godini.
sapienti sat! [cool]
p.s. isprika bookmakeru što sam malo fulo tajming, ali da ne brineš – nemam nekih problema s time! [cool]
‘
I kako će to pomoći ovoj nelikviduši.Da li smo saznali nešto novo što nismo znali jučer ?
Može pomoći nekome da se bolje iskrca kao i prije isplate dividende na razini od 3.000 !
živi bili pa vidjeli! [lol]
fala na 3 komada – hahahahha! [lol]
hebote pa na ovoj temi nema niko ko nema komad! [lol]
sapienti sat! [cool]
‘
I kako će to pomoći ovoj nelikviduši.Da li smo saznali nešto novo što nismo znali jučer ?
Može pomoći nekome da se bolje iskrca kao i prije isplate dividende na razini od 3.000 !
[/quote]
[rolleyes] [rolleyes] [rolleyes]
Ja ponovo čestitam majstoru golubu, dobro je izveo tu prodaju na ako se dobro sjećam po 2950 i još se odmah pohvalio na forumu bez obzira što je znao da kritike slijede. [thumbsup]
objavljeni divni rezultati, dividenda 94,41kn. kada se isplaćuje, da li je to prošlo svršeno vrijeme, kad pada skuština i jels e uzima taj datum?