KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da budem iskren očekivao sam malo veću dividendu ali su valjda radi svoje sigurnosti "samo" 40% dobiti odlučili isplatiti…

udijetlite koju dionicu sirotinju, udijelite! [pray]

Izgleda da je ovaj momak puko ko kokica.Doduše treba shvatiti mentalne probleme nekoga tko se ukrcao iznad 4.000,a koji je bio uvjeren da će to do 1.1.2010. ići na 10.000 !
[/quote]

zaboravio si napisat i na 3xxx, 2xxx i 1xxx!

puc puc puc kokicaaaaaaa! [lol]

pustimo bookmakera i nebuloze na miru…

ovaj dio mi se sviđa!

Primjerenim upravljanjem poslovnim procesima i rizicima, te povećanjem produktivnosti ostvarena je bruto dobit od 32,3 mil kn (neto 30,2 mil kn) što je povećanje prema bruto dobiti u 2007. godini u kojoj je iznosila 29,3 mil kn (neto dobit 22,7 mil kn) za 10% (za neto dobit 35%).

i to uz ovo! [smiley]

Investicijska ulaganja u 2008. godini iznosila su 31,5 mil kn čime je uglavnom završen drugi investicijski ciklus u modernizaciji društva.

a nije ni ovo za bacit… [smiley]

Stanje ukupnih ugovorenih (zaključenih) poslova na kraju 2008. godine iznosilo je 513 mil kn što je prema stanju na kraju 2007. s iznosom od 336 mil kn povećanje od 52 %., te daje dobru osnovu i za uspješno poslovanje u 2009. godini.

sapienti sat! [cool]

p.s. isprika bookmakeru što sam malo fulo tajming, ali da ne brineš – nemam nekih problema s time! [cool]

Stanje ukupnih ugovorenih (zaključenih) poslova na kraju 2008. godine iznosilo je 513 mil kn što je prema stanju na kraju 2007. s iznosom od 336 mil kn povećanje od 52 %., te daje dobru osnovu i za uspješno poslovanje u 2009. godini.

sapienti sat! [cool]

p.s. isprika bookmakeru što sam malo fulo tajming, ali da ne brineš – nemam nekih problema s time! [cool]

I kako će to pomoći ovoj nelikviduši.Da li smo saznali nešto novo što nismo znali jučer ?
Može pomoći nekome da se bolje iskrca kao i prije isplate dividende na razini od 3.000 !

živi bili pa vidjeli! [lol]

fala na 3 komada – hahahahha! [lol]

hebote pa na ovoj temi nema niko ko nema komad! [lol]

sapienti sat! [cool]

I kako će to pomoći ovoj nelikviduši.Da li smo saznali nešto novo što nismo znali jučer ?
Može pomoći nekome da se bolje iskrca kao i prije isplate dividende na razini od 3.000 !

[/quote]

[rolleyes] [rolleyes] [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ja ponovo čestitam majstoru golubu, dobro je izveo tu prodaju na ako se dobro sjećam po 2950 i još se odmah pohvalio na forumu bez obzira što je znao da kritike slijede. [thumbsup]

a još bolje kupio liburniu i varteks – po kolko ono golube? [lol]

E jbga, jedan dobar potez ne čini velikog investitora [cool]

objavljeni divni rezultati, dividenda 94,41kn. kada se isplaćuje, da li je to prošlo svršeno vrijeme, kad pada skuština i jels e uzima taj datum?

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Hmm, očekivao i ja 130 kn dividende, ali i ovako ce na stotinjak komada biti ovo ljeto za šank [thumbsup]

Opet su stavili 13 miliona kuna u rezervacije. Već se u ovom kvartalu vidi utjecaj nove hale.
Bit će 2009 još bolja.

New Report

Close