KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kužim ja da oni kupuju…
ali prek burze prošlo 74 komada, a na SDA plus 266 komada…..
ne kužim… [undecid]

Pessimism Is Your Friend

kužim ja da oni kupuju…
ne kužim… [undecid]

Ne pratim baš tko je i što iza tog skrbničkog, ali možda se radi o doregistraciji dionica na skrbnički račun, a ne trgovini na burzi?

BTW, wunder plaši me taj avatar.. imaš nekog Caspera il tako nešto manje spookasto?

izgleda da je knežević založio za margin.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

izgleda da je knežević založio za margin.

Prima li tko KODT na margin, konkretno možda HPB? Gledao im malo po sajtu al nisam ni našao ponudu margin kredita, zar su ih prestali nudit?

to ne znam.

inače:
knežević -238
HPB skrbnički +266

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

to ne znam.

inače:
knežević -238
HPB skrbnički +266

na koji datum?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

15.10. ovo što se vidi večeras u top 10.

huh, thx,
btw zasto mislis da ih je zalozio za margin, samo ih mozda skriva od zene [smiley]

sada ga vise ne mozemo pratiti -sakrio se modju ostalima u HPB-u, odnosno ne mozemo pratiti koliko ima…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ah, ma ne znam za margin. prijašnji postovi su spominjali margine, pa sam i ja automatski nastavio u tom tonu.

huh, thx,
btw zasto mislis da ih je zalozio za margin, samo ih mozda skriva od zene [smiley]

sada ga vise ne mozemo pratiti -sakrio se modju ostalima u HPB-u, odnosno ne mozemo pratiti koliko ima…

Mozda ne zeli da se vidi da prodaje… [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

kužim ja da oni kupuju…
ne kužim… [undecid]

a gdje je iNDG avatar?
dionice na skrbi se mogu povećati i doregistracijom … ne mora se kupovati …

zanimljiva ekipa na ovoj dionici … jedan prati top10, jedan posta novinske članke, jedan procijenjuje vrijednost tvrtke …

hm … [smiley] [tongue]

I love the Smell of Profits in the Morning

@ptico
potrazi post od dusera na temi bez komentara,
bum ti to stavil na indg [lol]

New Report

Close