sigurno da neće vječno ostati na oko 2000, a i da ostane dividenda će otplatit investiciju!
u tom slučaju kad bi i sve druge dionice ostale na sadašnjim cijenama što bi njihovim vlasnicima pomoglo il bila utjeha da mi je znat? [rolleyes]
vidim danas opet one fond dernek show!? [lol]
ostaje im utjeha što ih nisu kupovali na 150 % vecim cijenama kao neki,a veliki problem onima koji su uzimali na kredit je i kako placati kamate [yawn]
[/quote]
hahaha, jebate vunder je u ovu dionicu navukao više bjesa nego na cijelom forumu [lol] vjerojatno te ni forumaši ne vole kaddodješ u njihovu dionicu, jer odmah vuces gomilu drukera
Evo poslužio se sa još malo po 1800. Stvarno bih volio popričati s tim brokerom od Ilirike koji prodaje, kakva mu je to mutava taktika. Na ovoj cijeni bi dividenda bila preko 7%. Ako nastavi padati ja kupujem i dalje.
Čeka da se skupi bid 50-60 komada i onda raspali po bidu. A ne padne mu nikad na pamet staviti veći nalog na prodaju recimo na pola puta između bida i aska… svašta… [rolleyes]
Rocky evo ti moja 102 kom. na 2099kn.Uzmi ili ostavi…………ma uzmi….uzmi….molim te uzzzmmmmiiiiiii [pray] [pray]
Ček, ček, jesi li ti to opet kupovao ili je to ostatak stare količine?
Eh da si stavio taj nalog prije par tjedana, začas bi ti otišlo… prokleta je ova burza… [undecid]
Ma kupio prije pola sata a već se osječam dugoročnim investitorom [lol] [lol]
Dobrodošao u klub! [lol]
Mislim da se lagano bližimo granici kad će Ilirika ono prodati nekome u blok transakciji…
trenutno ti rastura kodt onaj raiffeisen kaje po 5000 kupio 150 komada prije pada…
ako mi je računica dobra imaju još cca dvjesto komada!
Čudi me kako to da KOEI nije dao ponudu za otkup preostalih dionica, ovo bi im sad bilo dobro vrijeme za to…
Evo poslužio se sa još malo po 1800. Stvarno bih volio popričati s tim brokerom od Ilirike koji prodaje, kakva mu je to mutava taktika. Na ovoj cijeni bi dividenda bila preko 7%. Ako nastavi padati ja kupujem i dalje.
Čeka da se skupi bid 50-60 komada i onda raspali po bidu. A ne padne mu nikad na pamet staviti veći nalog na prodaju recimo na pola puta između bida i aska… svašta… [rolleyes]
dividenda na HT-u je 13 % znaci kodt treba jos pasti ca 50%.. ako uzmemo vjerojatni pad prodaje i dobiti jos i vise..
dividenda na HT-u je 13 % znaci kodt treba jos pasti ca 50%.. ako uzmemo vjerojatni pad prodaje i dobiti jos i vise..
HT-u je donekle pala dobit ove godine, ako tako nastave i ako proporcionalno isplate dobit onda bi ta dividenda mogla biti i samo 20-ak kn, dakle to je cca 8%. Lako se može očekivati i daljnji pad dobiti s vremenom.
KODT svake godine ima sve veći promet i dobit. Nalaze se u industriji koja je perspektivna, za razliku od većine drugih. Jedino što ih malo je*e jest što su izvozno orjentirani pa im ovako jaka kuna loše utječe na zaradu.
No imaju prodanu proizvodnju za cijelu 2009-u, koliko poduzeća se time može pohvaliti?
Već više puta sam pisao da smatram da KODT nije tako dobra dionica kako je dobra firma. No sad dolazimo do fundamentalno vrlo povoljne cijene za kupnju.