KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koju ova ilirika ima maloumnu shemu iskrcavanja – sva sreća pa svaki dan 100 dionica manje, a bome nemaju ih vječno – debili! [lol]

Nestao mi prošli post od prije 1 min!?
Uglavnom, počastio sam se danas po 2.000, nije onako nisko kako sam priželjkivao ali nije ni ovo loše. Radije bih P-A oko 1.800 nego R-A oko 2.000 ali što ćeš…

znaci jedan manje sa [bye]

samo ostaju nam jos 4-ica, a oni imaju zajedno minimalno 50 nickova u zadnjih godinu dana, tko zna u kakvom ce obliku sada pojaviti [kiss]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Nemoj tako, ja nikad nisam loše govorio o ovoj firmi a vjerovao ili ne, nemam ni dodatne nickove, uostalom da imam ne bih ovdje imao toliko jedinica… [lol]

A i dalje mislim da kao dionica nije na razini na kojoj bi po kvaliteti i perspektivi poduzeća trebala biti, a mora postojati neki dobar razlog za to. Idealna razina za ulaz bi mi bila oko 1500kn ali mislim da bi se trebao desiti totalni kolaps tržišta da dođe do tamo.

zna neko kad novi pravilnik stupa na snagu?

Neka rocky dobro došo nazad.
Ajmo se radije bavit predviđanjima za 3q.

poslovanje kompanije nije stvar ni za brinut ni mislit o tome nego kad će prestat ilirika silovat dionicu!

zna neko kad novi pravilnik stupa na snagu?

Misliš ovo što se tiče smanjenja ograničenja fondovima?
Donijeli su odluku o promjeni pravilnika 25.9. a stupa na snagu na dan objave u Narodnim Novinama.

rocky i meni se cini da nemas dodatnih nickova, a ovome o firmi ili dionici necu govoriti.

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Neka rocky dobro došo nazad.
Ajmo se radije bavit predviđanjima za 3q.

U 3Q su imali 3 tjedna kolektivnog godišnjeg odmora ali mislim da ne bi to trebalo bitnije utjecati na realizaciju.

evo ja mogu pokušat pogodit prihode i dobit…

cca 130-140m prihoda, i dobit jedno 8-9m

s time da je ovo definitivno jedna od najgorih godina što se tiče domaćeg tržišta za kodt, što bi se u budućnosti trebalo promjenit s onim energetskim planovima!

Ja danas nisam (nažalost, nemam neograničeno keša :P) dokupljivao KODT, ali sam zato ostvario svoj san o "hedganju" KODT sa KOEI, naime uspio sam jutros kupiti nešto KOEI na 478 kn!!!

Dozvolite da se obratim.

Cijenjeni kolega, vi niste ostvarili san o hedganju, nego prije noćnu moru. Posto ste long na KODT, a KOEI dosta svoje dobiti vuče od dotičnog, a i fundamentalno stoji lošije, trebali ste zauzet oprečnu poziciju na njemu.

[/quote]
Ipak mislim da je kolega imao dobru ideju. Mozda je odnos mogao biti bolji.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

New Report

Close