KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ono o kupnji na 1213 je bila šala osobno mislim da kupnja na 1800 kn je odlična.I da svi koji kupe na dugoročno ovdje nemogu izgubiti.Po meni jedna od najboljih prilika trenutno na burzi.

i 100% veća cijena će bit odlična prilika za kupit!

ko ne vjeruje vidjet će! [wink]

iako dionice nisu stvar vjerovanja nego nekih drugih čimbenika!

ja ode, vi mi i dalje davajte jedinice i prisjetite se kako kodt raste kad krene…

s time da su fundamenti bitno bolji nego prije! [smiley]

1. KONČAR-ELEKTROINDUSTRIJA D.D. 65.827 67,80 Osnovni račun
2. FLORIČIĆ KRISTIJAN 4.958 5,11 Osnovni račun
3. HPB D.D. 4.548 4,68 Skrb. račun
4. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 2.994 3,08 Skrb. račun
5. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 1.870 1,93 Skrb. račun
6. KNEŽEVIĆ NIKOLA 1.170 1,21 Osnovni račun
7. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DIONIČKI OIF 1.119 1,15 Skrb. račun
8. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DYNAMIC OIF 800 0,82 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 762 0,78 Skrb. račun
10. BELAMARIĆ JOSIP 452 0,47 Osnovni račun
Ukupno: 87,03

Ipak je to bila Ilirika , -130 kom

ni 4 miljona kuna još nemaju…

jedva čekam da gamad izađe!

ko će onda jeftin kodt prodavat!? [rolleyes] [smiley]

Moram priznati da je po svim mojim razmišljanjima KODT najperspektivnija dionica prema potencijalu za rast. Vidim da se vode igre oko njega, ali osobno smatram da kad to krene gore, to će biti brutalno.

Dovoljno je samo da prikažu stvarnu dobit, koja će usput rečeno za 2009 biti po mom sudu osjetno veća nego ova u 2008, a ni ove godine značajan rast neće izostati.

Prava bagatela na cijenama po 2000 kuna, te se skupljanje nastavlja [thumbsup]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Po meni neće ova dionica na zaslužene visine dok se ne pojavi netko novi od većih igrača u top10. Ove godine je protrgovano nekih 6.000 komada a nema nikog novog u top10. A za to bi bilo potrebno manje od 500 komada. No možda se ugodno iznenadimo u ponedjeljak/utorak pri pogledu na SDA top10.

Ponizno prijavljujem kupnju 26 kom kodt-r-a po cijeni 1812kn.Nisam mogao odoljeti.Ako izgubim makar samo 1 kunu tužit ću wundera za nagovor na kupnju. [cool]

zar ne ide to s burze, ravno u pakao i štatijaznem? [yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Nemam pojma,valjda ide ali ako si primjetio otišlo je mojih 26 kom. u jednoj transakciji po 2020kn [proud].Bilo to u 10:21:29.Odmah nakon toga ušao u LKPC i zaglavio u pozitivnoj blokadi.Sutra izlazim 2% prije plus blokade ako bog da [rolleyes]Neki mi to zamjeraju ali ja se ne zaljubljujem u dionice [cool]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

aaa..trejdas.
onda OK..
mislio sam da si na long, to bi bilo u kontradikciji sa onim prije.

PS-nisam ti ja dao kečinu [tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

nekima da pokloniš ferrari ne bi dugo trebalo da ga u zid zabiju! [smiley]

ali kad neko prodaje imovinu koja bi mu za par godina na plaćenu cijenu donosila i 20-30% godišnjeg povrata zauvijek taj nit zna što je ferrari niti bome što je zid!

no nije jedini koji ima problema sa zidovima… [lol]

nekima da pokloniš ferrari ne bi dugo trebalo da ga u zid zabiju! [smiley]

ali kad neko prodaje imovinu koja bi mu za par godina na plaćenu cijenu donosila i 20-30% godišnjeg povrata zauvijek taj nit zna što je ferrari niti bome što je zid!

no nije jedini koji ima problema sa zidovima… [lol]

Ferrari stoji ko ukopan.Ni makac.Čudno [shocked]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Nema promjena u top 10

New Report

Close