KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mogao bi nakon današnjeg dana možda netko novi uletiti u top10.

Ponizno prijavljujem kupnju 26 kom kodt-r-a po cijeni 1812kn.Nisam mogao odoljeti.Ako izgubim makar samo 1 kunu tužit ću wundera za nagovor na kupnju. [cool]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

eto lavgare ja sam znao da ćeš nam se vratit! [smiley]

samom kupnjom si zaradio cca 500 eura ukoliko ovaj put pričekaš dividendu!

Svaka čast na ulasku, ja sam bio u napasti uzeti 10-ak komada ali sam ipak odustao.
No ako ju sruše do 1500-1600 onda kupujem sigurno, tada bi s obzirom na dividendu bilo ludilo ne uzeti. Čini mi se sigurnija ta njihova dividenda nego ona HT-ova.

Opa ,izgleda da ću po gluposti još i zaraditi [shocked]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Skaka cast, ja prijavljujem kupnju 1870, 1820 i nalog na 1700.
Smanjio si ulaz ispod 2500 [sealed]

Skaka cast, ja prijavljujem kupnju 1870, 1820 i nalog na 1700.
Smanjio si ulaz ispod 2500 [sealed]

Nemam kodt ništa osim ovog danas kupljenog.Možda smanjim ulaz narednih dana,nikad se nezna [embarass].Miči taj nalog na 1700. [angry]

Ono o kupnji na 1213 je bila šala osobno mislim da kupnja na 1800 kn je odlična.I da svi koji kupe na dugoročno ovdje nemogu izgubiti.Po meni jedna od najboljih prilika trenutno na burzi.

SAM PROTIV SVIH

jedna od rjetkih dionica gdje su bid i ask skoro izjednaceni. samo 53 kom. razlika.

k 313 / p 366

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

jedna od rjetkih dionica gdje su bid i ask skoro izjednaceni. samo 53 kom. razlika.

k 313 / p 366

A skriveni nalozi? [rolleyes]
Može biti da je stvarno na kupnji 3000 komada a na prodaji 600, ili obrnuto. Mi to ne možemo znati, možemo samo nagađati. Puno puta zadnjih mjeseci smo vidjeli kako se pad ili rast nekih dionica zaustavio na par skrivenih naloga sa podosta novaca.

@Rocky5

kolega kuzim sto zelite reci. govorim o trenutnoj situaciji koja je neusporediva sa drugim dionicama.
znamo sto tj. koliko naloga mi fizicke osobe mozemo vidjeti na zse monitoru. pozdrav!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

1. KONČAR-ELEKTROINDUSTRIJA D.D. 65.827 67,80 Osnovni račun
2. FLORIČIĆ KRISTIJAN 4.958 5,11 Osnovni račun
3. HPB D.D. 4.548 4,68 Skrb. račun
4. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 2.994 3,08 Skrb. račun
5. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 2.000 2,06 Skrb. račun
6. KNEŽEVIĆ NIKOLA 1.170 1,21 Osnovni račun
7. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DIONIČKI OIF 1.119 1,15 Skrb. račun
8. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DYNAMIC OIF 800 0,82 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 762 0,78 Skrb. račun
10. BELAMARIĆ JOSIP 452 0,47 Osnovni račun
Ukupno: 87,16

I dalje nema promjena u top 10, vidjet cemo za dva dana da li netko prodaje