KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Aj šuti i ne zovi vraga, na bidu sam al bolje da me ne pokupe

pozdrav kolege kodt-ovci!!!

evo da vas pozdravim jer nisam jos pisao o ovoj temi na forumu (inace slabo pisem na forumu)…

ponosni sam vlasnik kodt-p-a i vjerujem u ovu firmu…
počeo sam kupovati po 3400 i kako je padalo svaki mjesec dokupljivao sam… nadam se da cu uskoro prestati dokupljivati jer nemam vise s čim… 🙂

eto tolko za upoznavanje
pozdrav…

kolega živio ti nama 100 godina…

vidiš da nam je ovdje vrlo volatilno što se tiče likvidnosti postova kao i same perspektive dionice, napuštanja burzi i sličnih gluposti!

welcome! [thumbsup]

p.s. ako ti se da iznesi ti viđenje i mišljenje o firmi, njenom poslovanju, mogućnostima, neku analizu kao i što misliš kako bi mogla izgledat i budućnost dionice i njeno ponašanje

pozdrav kolege kodt-ovci!!!

evo da vas pozdravim jer nisam jos pisao o ovoj temi na forumu (inace slabo pisem na forumu)…

ponosni sam vlasnik kodt-p-a i vjerujem u ovu firmu…
počeo sam kupovati po 3400 i kako je padalo svaki mjesec dokupljivao sam… nadam se da cu uskoro prestati dokupljivati jer nemam vise s čim… 🙂

eto tolko za upoznavanje
pozdrav…

Prodaj i počni iz početka,budi pravi hrvatski investitor. [lol] Na ovoj dionici nikad nije kasno za kupnju. [rolleyes]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

koliko ja vidim nije ni na jednoj! [lol]

moje misljenje je sljedece…
u posljednjih godinu dana s poslovanjem poduzeća se nije dogodila niti jedna loša stvar… raste i prihod i neto rezultat i novi ugovori…imaju neke nove ljude i neke nove projekte…i tu famoznu novu halu kojoj neki daju previse a neki premalo važnosti…

cjena dionice plaća danak općoj situaciji na burzi i nelikvidnosti koja ju je zadesila…tu trenutno nema pomoci…

međutim…
dividendi prinos od oko 10% (visi od bilo kojeg depozita u drzavi) i
i sjajna perspektiva u ovim trenucima za mene je buy…

slazem se ima dosta jeftinih dionica trenutno… ali za ovu cijenu dobiti i growth i value nije bas tako lako

dividendi prinos od oko 10% (visi od bilo kojeg depozita u drzavi) i

?

pardon pobrkao sam s drugom dionicom…

oko 4% je div yield…

na cijeni od oko 2000 prije nekih 7-8% za 2008u s time da dobit kodta u godinama koje slijede sumnjam da će stagnirat! [smiley]

Jedna zanimljivost iz Jutarnjeg od subote:

Eksplodirao transformator Končara

Transformator tvrtke Končar – Energetski transformatori eksplodirao je u Subotici što je potvrđeno i u Elektromreži Srbije (EMS). Srbijanski mediji prenose kako to nije neuobičajena pojava kada su u pitanju transformatori Končara. Potvrdu iz Končara o eksploziji jučer nismo uspjeli dobiti. Končar je lani isporučio EMS-u dva transformatora.

Odnosi se na KONČAR – Energetski transformatori d.d., no transformator iz Končara je transformator iz Končara, pa je zanimljiva ova "konstatacija" (možda zlobni dodatak tekstu, možda stvarno mišljenje kupaca).

ps.
prenosim ovo da bismo mogli komentirati stvari izrecene u clanku, nije mi zelja nikoga uznemiriti, provocirati ili utjecati na cijenu dionice (a moš mislit utjecaja 😛 –> to je one koji stvarno to misle, a koliko sam vidio ima ih prilicno)

ali, to ti nema veze s nama. To su Končar energetski transformeri, mi smo totalno druga firma, ko Ledo i ATPL.

Žišku? [smiley]

Pessimism Is Your Friend

ali, to ti nema veze s nama. To su Končar energetski transformeri, mi smo totalno druga firma, ko Ledo i ATPL.

Žišku? [smiley]

Znam, ali ako je sroceno i objavljeno nesto ovakvo: "Srbijanski mediji prenose kako to nije neuobičajena pojava kada su u pitanju transformatori Končara." mislis da pod navedenim ljudi ne budu "prepoznali" i KODT?

New Report

Close