Jedna od stvari koje bi u budućnosti mogle biti vrlo značajne ne samo za dionicu IGH-a, već i dionice kompanija poput Dalekovoda i Končara, jest nova energetska strategija Vlade, čija se objava očekuje za otprilike mjesec dana, ocjenjuje Barać.
"Prema projekcijama, Hrvatskoj su potrebne dodatne 3,5 tisuće MW instalirane snage do 2020. godine. Snažne investicije koje bi trebale uslijediti u podizanje energetske infrastrukture mogle bi biti pozitivne za nove poslove i dinamiku kretanja prihoda tih kompanija", ocjenjuje Barać.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9282fff9-baf8-4fa0-acfa-aa3396227435&open=sec
a pridružio nam se i kolega tomislav petrov u dionici!
pozdrav kolega! [thumbsup] [wink]
Evo sell signal! [lol]
Šalim se, mora da čoek zna što radi… [thumbsup]
Btw, nestao je danas bid na P-A ali nije bilo nikoga dovoljno očajnog da proda po 1900. Šteta jer moram priznati da sam se stavio na kupnju [cool]
ako je neko spreman svoju imovinu koja mu na cijeni od 2000 donosi cca 6,5 – 7,5% godišnji prinos s obzirom na projekciju dobiti za 2008u i s time da su buduće projekcije dobiti još mnogo mnogo veće sugestija bi mu bila da se time više ne bavi! [smiley]
neko stavio na par sekundi nalog na prodaju KODT po 2315 i ja taman da ću ga pokupit, i tip zbriso…
15 komada po 2315,00
zamalo.
1.901,90 2 12:51:55
1.902,77 1 12:51:55
evo vlad je svojim analizama nekom na povlaštenoj pomogo da je zašorta pa pričeka na 1200
ako nekome treba 5 ili 6 iljada kuna za bubreg pa prodaje kodt po ovoj bagateli nek mi se javi na privat
vlad daj se malo uozbilji pa zar ne vidis da si pretjerao s tip gluparanjima
Ja sam an R-A na bidu, ajmo veli vlad ide na 1200
daj brate mili stani na 1200 da te ceo svet vidi! [lol]