KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Greska, zaboravio sam P-A [rolleyes]

eno baš gledam TA od KODT.
Di mi je Baron da vidi kako izgleda kad se MACD presiječe… [lol]
Buy signal.
Barone javi se

Pessimism Is Your Friend

uprava se na današnju blokadu još nije izjasnila, sumnjam ni da će neš pametno reć…

ali ovako stoje stvari s novom halom!

Inače, proizvodnja u obnovljenoj hali je započela ali još ne možemo reći da imamo sve procese koji su predviđeni jer još nije stigla sva oprema ali i to bude uskoro.

ja ne smijem ovdje pisat jerbo svi hoće odjednom il se to meni samo čini!? [lol]

wunder, daj prvih 10 K/P, da vidimo jel mi sanjamo il sam ja dobro jučer kupil [rolleyes]

Pessimism Is Your Friend

to su mi jučer rekli da ne spamam, nemaš kaj sanjat, sve bu to došlo na svoje…

samo očito brže neg smo planirali! [cool]

ja ne smijem ovdje pisat jerbo svi hoće odjednom il se to meni samo čini!? [lol]

naraslo je na 5kom, a palo je na 500kom.

varate se kolega da to ljudi zele, samo krece drugi krug rasprodaje, cekajte dok se postavi kupnja.
sa 5kom se digne cijena, maknu nalozi s prodaje, a onda TRAASSS.
vec vidjeno.
pricekajmo koji dan.

kao sto vidite, na temi pisete vi i koega koji ocekuje rast po tehnickoj analiziu.
Sjajno, velika je jagma ovdje.

moje osobno misljenje je da bi se dionica puno bolje drzala da vi niste unutra.NHF!

ja sam izasao sa zadnjim vlakom prije dividende.

Obzirom koliko je ojačao bid, očekujem žestoku navalu drukera na dolje.
Zanima me koliko će bit dobri. [cool]

Obzirom koliko je ojačao bid, očekujem žestoku navalu drukera na dolje.
Zanima me koliko će bit dobri. [cool]

dajte kolega, pa bar ste vi jedini glas razuma na ovoj temi.
niti se moze nadrukati nesto gore, niti dolje, bar ne u ovakvim vremenima, preko nekakvih foruma.

uostalom, vi ste ovo kupili na OK cijeni obzirom na fundamente, ako se dobro sijecam.
ovo dijete je kupovalo na 5000kn, jasno mi je da se on trsi i pekmezi, vama to ne treba.

Ilirka prodaje.
i tu se ne moze nista napraviti.
mora van, znamo i zasto.3 razloga:
zbog novog zakona, zbog isplata, zbog delistacije s burze.

sad je poceo i HPB, zakljucak izvedite sami.

osobno mislim da je 2200-2500 zaista fair price za ovu dionicu.
ali ima gomila dionica koje su ispod fair cijene.
HT, ADRS, ERNT…

Delistacije nema, zar ćemo opet o tome, i ja kazem da se ne treba u euforiju za svaku tranksakciju po asku, niti u katastrofičare za svaku po bidu. Drži dionicu, uzmi dividendu, a idiotski zakon će se promijeniti.

Na 2100 KODT je IMHO najjeftinija i najbolja dionica na ZSE i to ću pisat , ako netko lupi po asku na 3000, tada ima i jeftinijih.

Hehe, nemrem vjerovati kakva strka je nastala zbog 5 dionica na R-A i 30-ak na P-A… [lol]

Ja ne vjerujem u ovu priču sve dok porast ne bude sa istim prometom sa kojim je bio i pad.
Sumnjam da će biti rasprodaje ispod 2.000kn ali moglo bi biti još par valova prodaje ako su se Ilirika (R-A) i HPB (P-A) odlučili iskrcati. Samo je pitanje koju su cijenu odredili kao minimalnu za prodaju.
Po 2.000kn bi vjerojatno sve mogli rasprodati ali očito im nije baš tolika potreba.

New Report

Close