KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rocky – dobar post – što je bilo bilo je, ali sad smo na 2000

Trebat će jako dugo vremena da investitori zaborave što im se dogodilo, tako da se bojim da još dugo vremena dionice neće skakati samo na članke o dobivenim poslovima ili slično. Fondovi su u banani i ne mogu dizati tršište. OMF ne žele.

Mogla bi se uskoro situacija promijeniti, i investitori početi cijeniti dobre FI i dividendu i fundamente.
To je naravno IMHO.

aleluja rocky na napisanoj točki 5! [thumbsup]

btw. kodt-r-a nije srušio niko iz top10

eto, i to sam doživio!

kodt-p-a 2148,90
kodt-r-a 2121,00

sad mogu umrijet! [lol]

niko ni riječi, svi se nabidavaju! [lol]

kak ide? [tongue]

2.400,00 3
2.648,00 10
2.650,00 5
2.798,00 5
2.938,00 6
2.999,00 9
3.150,00 1
3.199,00 1
3.289,99 6
3.499,00 4

[lol]

i šta ti to govori, molim te, Wunderu…. [smiley]

Pessimism Is Your Friend

Ajd Wunder stavi nalog za kupnju 100 komada po 2.400 pa ćeš vidjeti belaja [cool]

daj mi pare kupit ću ih 800 po 2400, samo nisam siguran baš ko bi mi prodo! [lol]

ionako imam puno puno previše kodta, pa nemoj zamjerit ak tu i tamo što likvidnije kupim jerbo mi ponekad i zatrebaju novci! [smiley]

volio bi vidjet face i ovih na r-a koji su ga išli šortat na 2100-400 i iskrene čestitke forumskim drukerima na tome što su uspjeli izvest na ovoj dionici! [thumbsup]

http://finance.yahoo.com/q?s=ABB&d=t

Pogledajte ABB, fundamente, 1 year estimate

http://biz.yahoo.com/p/627conameu.html#abb

a gle ove iz Industrial electric equipmenta [rolleyes] [smiley]

Pessimism Is Your Friend

Logično ili ne, ako ATPL promatramo od početka prosinca 2007., onda je jasno da je ATPL, uz manje oscilacije, uglavnom pratila CROBEX. Dakle, nema govora o tome da je ATPL otkako traje kriza na ZSE bila cjenovno daleko bolja od prosjeka tržišta.

A to da je KODT uslijed krize potonuo više od Crobexa, to je točno.

Evo kad sam spominjao zadnjih 12 mjeseci tek sam sad stigao složiti graf.
Mislim da graf govori sve. Obrati pažnju i na 4 mjesec ove godine i na rasplet od tada do danas.

crna – crobex
plava – atpl
žuta – koei
svijetlo plava – kodt

When you do any valuation, there are three possibilities. The first is
that you are right and the market is wrong. The second is that the
market is right and that you are wrong. The third is that you are both
wrong
. In an efficient market, which is the most likely scenario?

ovo sam postao samo za one koji stvarno bzvz drobe na ovoj temi da uopće shvate neka osnovna načela i nešto nauče; zapravo shvate zašto se uopće u nešto ulaže i kupuje određena vrsta imovine! [cool]

New Report

Close