KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja za ovu dionicu ne vidim zime…

samo poluidioti mogu ovdje izlaziti na 3700-3800. dionica vrijedi bar 8k

doći će vrijeme kad će se na prenapuhanom tržištu počet kupovat i po fundamentima! [wink]

kako komentirate sada ovu vašu izjavu?
po meni, necu biti grub, samo neznalice mogu ne prodavati dionice na crobexu 5k
[/quote]

kriva procjena do kud su fondovi u stanju nešto prodavat da bi si spasili guzicu ili pravilnik il štoveć, nebitno, ja imam vremena dočekat svoj target!

btw. kad već kopaš iskopaj što sam pisao o pojedinim dionicama i svemu i mirovincima kad su upali ko kauboji na tržište i ja sam svoje likvide tada prodo na crobexu 5000+!

to što sam kodt previsoko počeo kupovat i kupujem ga više manje kroz cijeli njegov pad ne smatram pretjeranim problemom!

popušio sam solidno i na ledu zbog migrosa, so wtf!? [smiley]

1. ko si ti meni da bi micao nalog radi tebe?

2. krivo si skužio napisanu poruku, tako da razmisli opet!

3. dionica imam i previše da bi se naganjao s tobom po bidu radi 5 dionica!

@ Lavgar i Pjerino

Wunder nije jedini vlasnik KODT. Ako imate nešto za riješit s njim, imate PM, ili se nađite ko muškarci. Ovakvo neargumentirano provociranje i pisanje neistina je vjerojatno dovelo do toga da su neki mali prodali po bidu, a nikakvi fondovi.

U svakom slučaju kad netko tako provocira, a nije anonimno, zna se što mu sljeduje …
Ovdje je anonimno pa ste frajeri.

ovo je prebolesno

tko bi drugi prije par dana nabio kodt-r-a u negativnu blokadu nego ilirika!

idiotske procjene fond managera, signifikantno je koliko daleko može dosezati ljudska debilnost ovih koji sada prodaju…kad vidim tko nam vodi fondove nije ni čudo koliko je samo idiota na forumu koji žive da KODT padne!

a sad zašto nek si svako tumači kak oće!

valjda se jadni prepali da ne bankrotiraju pa bam brže bolje 5 kodt po 3100 u 15:58! [lol]

po meni sada ispada ilirika u pravu, ipak fondove vode malo stručniji ljudi od tebe, nisu samo tako ti ljudi postavljeni na pozicije da upravljaju imovinom.

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

@ Lavgar i Pjerino

Wunder nije jedini vlasnik KODT. Ako imate nešto za riješit s njim, imate PM, ili se nađite ko muškarci. Ovakvo neargumentirano provociranje i pisanje neistina je vjerojatno dovelo do toga da su neki mali prodali po bidu, a nikakvi fondovi.

U svakom slučaju kad netko tako provocira, a nije anonimno, zna se što mu sljeduje …

@ Lavgar i Pjerino

1. Prvi sam zato da se ne skrivamo iza kojekakvih glupih imena nego izmjenimo prave podatke.

2.Nemam ništa protiv wundera ni slučajno,ni bilo koga jer nikog ni ne poznajem.

3.Komentiramo,raspravljamo,svatko tjera vodu na svoj mlin pa što.To što se malo zakačimo?Ajde pa ne uzimaš to valjda ozbilno?

4.Doči će dan ,nadam se,kad ćemo sjesti za stol recimo u Samoborskoj pivnici,pojesti, popiti i smijati se ovim glupostima.Wunder će sjediti meni preko stola da ga vidim,da mi nešto ne zmulja. [smiley]

5.KODT JE DOBRA FIRMA.

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

@Lavgar

Juce me zvao čovjek da je vidio na forumu da KODT odlazi s burze, da li treba prodat.
Ovdje piše 20 ljudi, ali čita tisuće. Smirite se malo.

@ pjerino

baš mi drago da si to iskopo! [thumbsup]

vode, vode, nazovi pa se uvjeri sam ko vodi! [smiley]

i btw. nisam ja pisao raznorazne pravilnike!

@ lavgar

meni je odavno smiješno i za klopu uvijek! [thumbsup]

btw. zaboravih napisat ilirika ti je preko 1000 kodta kupila na cijenama većim od 4000, a i 5000! [smiley]

osim što ne znaš još i vrijeđaš drge nazivajući poluidiotima. Zahvali Bogu što ovu dionicu imaju neki od članova foruma koje poštujem, pa necu iznijei neke stvari, a znam više i poznajem KODT bolje nego što možeš zamisliti, dečko ti ili bilo ko ovdje.

Ali i bez mog pisanja ce sve doci na svoje.

Moje isprike ostalim članovima foruma i ove dionice

ovo je prebolesno

tko bi drugi prije par dana nabio kodt-r-a u negativnu blokadu nego ilirika!

idiotske procjene fond managera, signifikantno je koliko daleko može dosezati ljudska debilnost ovih koji sada prodaju…kad vidim tko nam vodi fondove nije ni čudo koliko je samo idiota na forumu koji žive da KODT padne!

a sad zašto nek si svako tumači kak oće!

valjda se jadni prepali da ne bankrotiraju pa bam brže bolje 5 kodt po 3100 u 15:58! [lol]

po meni sada ispada ilirika u pravu, ipak fondove vode malo stručniji ljudi od tebe, nisu samo tako ti ljudi postavljeni na pozicije da upravljaju imovinom.
[/quote]

Po meni sad svi ispadaju pametni samo zato što su prodali prije značajnije korekcije, pa čak i ti koji prodao Punt. ali ako su kupovali po 4k i 5k kako kaže wunder a sad prodaju onda baš i nisu jako pametni [lol]

Karlo nije ti lako.

osim što ne znaš još i vrijeđaš drge nazivajući poluidiotima. Zahvali Bogu što ovu dionicu imaju neki od članova foruma koje poštujem, pa necu iznijei neke stvari, a znam više i poznajem KODT bolje nego što možeš zamisliti, dečko ti ili bilo ko ovdje.

Ali i bez mog pisanja ce sve doci na svoje.

Moje isprike ostalim članovima foruma i ove dionice

znam da znaš i lijepo si mi na prajvat reko da smatraš da vrijedi 5000-7000 trenutno, kao što si i ovdje na forumu napisao da smatraš da će za 2 godine biti preko 10 000… [kiss]

da li si navlakač, kontradiktoran ili samo pokušavaš mene diskreditirat to nije moj problem! [wink]

Čini mi se da mnogi nikako da uvide činjenicu da dobra firma nije nužno i dobra dionica!

KODT po rezultatima poslovanja spada u vrh našeg gospodarstva, u to nema nikakve sumnje.
Bavi se perspektivnom industrijskom granom.
Zašto onda to cijena ne odražava? Nema novih velikih kupaca… Da ih ima, nema šanse da bi toliko nisko pala. A zašto nema novih velikih kupaca? E pa oni možda znaju nešto što mi ne znamo.

Btw, ako tržište nastavi padati onda će i KODT padati dalje.
A prostora za pad Crobexa još uvijek ima, makar mnogi misle suprotno.

P/E Crobexa je trenutno nešto malo iznad 16. Gori od nas su samo Bugarska i Srbija, i to neznatno.
A većina drugih indeksa u regiji imaju P/E ispod 10. A jesmo li mi baš toliko perspektivno gospodarstvo? Ne čini mi se baš.
Možda nas Ina malo digne ali moglo bi i to biti lošije od očekivanog a gdje smo onda?

New Report

Close