KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prva je dakako INDG! Reci, nemoj se bojati …

I love the Smell of Profits in the Morning

Prva je dakako INDG! Reci, nemoj se bojati …

[lol] [tongue]
ptkm, bez konkurencijonesa.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

geronimo
i meni je procjena koju sam dobio previsoka iz razloga sto je Ev/EBITDA u industriji oko 10 (zavisno prije svega o expected growth rate). S druge strane zasigurno fundamentalno nije opravdano da je na ovoj razini. No vidim da nitko nije komentirao vrijednost…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

-No kako bilo, ovakav Income approach kaze da je fair vrijednost oko 8.500 (uz manjinski i liquidity discount), bez ovih diskonta oko 12.000 [wink]

auuuuu brate … pa ja sam za tebe beba na temi INDG … [smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

To si ti rekao Vlad ja nisam [lol] .Petrokemija je različita priča u odnosu na KODT. PTKM ima puno veću imovinu od KODT i za očekivati je da će u budućnosti Imati i puno veće kapitalne troškove.Njezina je sreća ta što je u startu podcijenjena do boli tako da zbog toga ima možda veći prostor za rast u kraćem vremenu a i preuzimanje kod nje golica.

Kodt po meni spada u brzorastuću tvrtku sa manjom imovinom i za očekivati je da će rasti snažnije i brže od PTKM.Znači možda dugoročno i bolja investicija.

SAM PROTIV SVIH

Kolega Fazan biti će zanimljivo u srijedu na otvaranju.Siguran sam da jedva čekaš.

SAM PROTIV SVIH

Kakvi ste vi likovi, pričate o podcjenjenosti dionice…pa to se ovdje trubi od 5 k..bas me zanima koja ce od tih vaših podcijenjenih odraditi, da je dobra ne bi ni bila podcjenjena..je li tko od vas radio DCM izracun?
Nemojte se ljutiti ali ovo poprima sindrom BZJK, jedan kolega je tvrdio da je ona na 1500 jakooo podcjenjena, drugi je tvrdio da je na 900 besplatna jer "to ziher ide na 3000 kuš, ne"…pa gdje je sad, ima sve ukupno 3 naloga na bidu..svi vi ne zelite prihvatiti drugacije misljenje i nazivate nas neprijateljima, ako dionica zaista vrijedi 8-10 k pa udjite u nju odmah, sve pokupite da va budete sigurni kako nece nitko drugi prije vas kupiti….ali naravno da ne, jer to su price za malu djecu i za naivne..Gojko svaka cast, pretrpio si 20 % minusa stisnuo zube i iskobečo se iz ovoga, treba znati stati na vrijeme!
Tu sam citao da se neki hvale kako su je skidali po 4-5k, pa ljudi to baš nije za pohvalu, svaki pravi investitor je vidio u to vrijeme da trziste ide u ambis, i klonio se dionica ko ovca noža!
Ilirika je u problemima, kakva glupa floskula, pa i na drugim dionicama je u problemima ,pa nigdje ovakvog bezdana, nije li ovome mozda skorašnji odlazak iz jdd kotacije sto je netko vec spomenuo??

A zast djemo je jedini ovdje ukazao na racunovodstveno stanje onako kako je, hvatate se za dcf, tko od vas ima dubinski pristup firmi da bi mogao napravioti kvalitetan dcf???

Samo naprijed, netko je napisao, ali ko ce sva ta imena popamtiti, tehnicki gledano dvica ne gine, a ako probije 2k, onda su šavovi i na rezervnom padobranu popucali, slobodan pad, ja ga isprobao na bungee jumpingu, mogu rec sa je super [bye] [bye] [bye]

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

@ Lavgar
reći Vipy-ju da mu knjigovodstvo nije jača strana,molio bih vas onda da nam vi ponudite izračun

Vipy dobro je da si dao izračun jer si na taj način i podigao količinu rasprave.Inače nemam ovu dionicu u porfelju ali i dalje smatram da je druga po podcijenjenosti na ZSE-u,ako još malo padne mogla bi zauzeti i prvo mjesto.

Vipy i nema pojma o računovodstvu što se i vidi iz priloženog. Što vam vrijede fundamenti ako ostanak ove dionice na burzi nije sasvim izvjestan? Ima puno d.o.o.-a sa boljim fundamentima od večine d.d.-a pa što vam to znači u životu?

Ako novac zaista ne donosi sreću, onda mi ga vratite

Kakvi ste vi likovi, pričate o podcjenjenosti dionice…pa to se ovdje trubi od 5 k..bas me zanima koja ce od tih vaših podcijenjenih odraditi, da je dobra ne bi ni bila podcjenjena..je li tko od vas radio DCM izracun?
Nemojte se ljutiti ali ovo poprima sindrom BZJK, jedan kolega je tvrdio da je ona na 1500 jakooo podcjenjena, drugi je tvrdio da je na 900 besplatna jer "to ziher ide na 3000 kuš, ne"…pa gdje je sad, ima sve ukupno 3 naloga na bidu..svi vi ne zelite prihvatiti drugacije misljenje i nazivate nas neprijateljima, ako dionica zaista vrijedi 8-10 k pa udjite u nju odmah, sve pokupite da va budete sigurni kako nece nitko drugi prije vas kupiti….ali naravno da ne, jer to su price za malu djecu i za naivne..Gojko svaka cast, pretrpio si 20 % minusa stisnuo zube i iskobečo se iz ovoga, treba znati stati na vrijeme!
Tu sam citao da se neki hvale kako su je skidali po 4-5k, pa ljudi to baš nije za pohvalu, svaki pravi investitor je vidio u to vrijeme da trziste ide u ambis, i klonio se dionica ko ovca noža!
Ilirika je u problemima, kakva glupa floskula, pa i na drugim dionicama je u problemima ,pa nigdje ovakvog bezdana, nije li ovome mozda skorašnji odlazak iz jdd kotacije sto je netko vec spomenuo??

A zast djemo je jedini ovdje ukazao na racunovodstveno stanje onako kako je, hvatate se za dcf, tko od vas ima dubinski pristup firmi da bi mogao napravioti kvalitetan dcf???

Samo naprijed, netko je napisao, ali ko ce sva ta imena popamtiti, tehnicki gledano dvica ne gine, a ako probije 2k, onda su šavovi i na rezervnom padobranu popucali, slobodan pad, ja ga isprobao na bungee jumpingu, mogu rec sa je super [bye] [bye] [bye]

odlićan post kolega Pjerino, ja bih još doda da dionicu vrijedi drzati , ako vam je ulaz oko 1k. A kolko sam ja upoznat s hanfinim zakonima, nije da ilirika i raifaizen izlaze zato sto su u problemima, vec zato sto moraju, trzisna kapitalizacija je premala..a ne samo da moraju vec i zele to napravit, jer dobro ste rekli kolega gojko smrdi smrdi uzasno smrdi..

Ne mogu vjerovat da nitko od vas se nije udostojio napravit DCM a nije tesko, procitajte kako je ulagao Rokfeler, samo po DCM-u

SEMPER FI

@ Lavgar
reći Vipy-ju da mu knjigovodstvo nije jača strana,molio bih vas onda da nam vi ponudite izračun

Vipy dobro je da si dao izračun jer si na taj način i podigao količinu rasprave.Inače nemam ovu dionicu u porfelju ali i dalje smatram da je druga po podcijenjenosti na ZSE-u,ako još malo padne mogla bi zauzeti i prvo mjesto.

Vipy i nema pojma o računovodstvu što se i vidi iz priloženog. Što vam vrijede fundamenti ako ostanak ove dionice na burzi nije sasvim izvjestan? Ima puno d.o.o.-a sa boljim fundamentima od večine d.d.-a pa što vam to znači u životu?

[/quote]

Mala je vjerojatnost da KODT ode s burze. Ponavljam, bili su prva dionica koja je ušla u JDD kotaciju DOBROVOLJNO!!!
Untar KODTa prisutni su dioničari koji će se sigurno znat izborit za svoja prava, ako bi većinski dioničar (Končar) pokušao povuć potez koji ne bi bio povoljan za dioničare.
Priča oko Končara mora biti rješena prije ulaska u EU. Osobno očekujem da će se prema novim zakonima o prodaji firmi iz državnog portfelja(manja zaštita postojećih prava radnika) plaćat veća premija za dionice.
Veći dioničari su u ovom trenutku zauzeti drugim poslovima, inače bi počistili ask na ovim razinama. Raspitao sam se u medjuvremenu, tako da sam doznao da je Knežević zauzet pokretanjem privatnog posla, Floričić ne može kupovat jer bi morao objavit javnu ponudu, Aureus ne može kupovat zbog sukoba interesa Floričića, HPB je već više nego dovoljno izložen….

O samoj firmi govore rezultati, pogledajte poslovanje zadnje 4 godine. I bez prikrivanja dobiti, više nego odlični, a najbitnije je povećanje profitabilnosti (rade "pametnije" proizvode).

moram vas većinu pohvalit jer dugo nisam ni na jednoj temi pročitao ovoliku količinu gluposti kao ovdje, a nije me bilo samo tjedan dana! [smiley]

vipy hvala na odličnoj analizi! [thumbsup]

moram vas većinu pohvalit jer dugo nisam ni na jednoj temi pročitao ovoliku količinu gluposti kao ovdje, a nije me bilo samo tjedan dana! [smiley]

vipy hvala na odličnoj analizi! [thumbsup]

dajte kolega vudner vi meni nekaj recite, ja pak nikak ne razmem zakaj nišče ne kupuje ovu dijoncu ak je ona tak dobra kak vi kažete da je. ja sam vam selak za te stvari al onak nekak selačkom logikom sem zaključil da il su svi kaj trže na ovoj našoj burzi glupi kad to kaj vi kažete ne videju il tu nekaj smrdi, a kaj ja to zbiljam ne razmem [huh]
Bilo bi dobre da nešče napravi taj DCM za kODT, možda kolega Vipij je tu dobre

Amerika nije samo rad i znoj

New Report

Close