KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

djemo,
ovo sto se tice prebacivanja u prihode je apsolutna neistina…
Knjizili su u prihode rezervacije kad ih Porezna uprava stisnula da neopravdano rade rezervacije
zasto kazes "tko zna sto ce biti s ovom dionicom nagodinu". Mozda da KOEI i Fuduric ponovo pokusaju preuzimanje !?

zadnji kvartal su knjizili rezervacije pod Odgođeno plaćanje troškova i prihod budućeg razdoblja

od 2005 vise nego 2x su uvecali kapital i rezervacije, ne treba zaboraviti da uredno isplacuju dividende…

@geronimo

Najpodcijenjenija dionica, po meni

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

djemo,
Knjizili su u prihode rezervacije kad ih Porezna uprava stisnula da neopravdano rade rezervacije
zasto kazes "tko zna sto ce biti s ovom dionicom nagodinu". Mozda da KOEI i Fuduric ponovo pokusaju preuzimanje !?

zadnji kvartal su knjizili rezervacije pod Odgođeno plaćanje troškova i prihod budućeg razdoblja

od 2005 vise nego 2x su uvecali kapital i rezervacije, ne treba zaboraviti da uredno isplacuju dividende…

@geronimo

A koliko je bila cijena dionice 2005g??Treba i to navesti istine radi.Bila 2005g cca.500kn.a danas 2500kn. [shocked]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

djemo,

@geronimo

odgođeno plaćanje troškova: u pasivi se knjiži obveza koja je nastala u obračunskom razdoblju (PA JE STOGA TA OBAVEZA I RASHOD), ali faktura još nije zaprimljena. u računu dobiti i gubitka knjiži se rashod (jednak knjiženoj obavezi) koji je nastao. NE VIDIM MOGUĆNOST REZERVACIJE, OSIM AKO NISU IZMISLILI RASHOD i time smanjili dobit.

prihod budućih razdoblja: u aktivi se knjiži lova pristigla kao prihod budućeg razdoblja.
u pasivi se knjiži prihod budućeg razdoblja (koji se poništava u onom obračunskom razdoblju kada u računu dobiti i gubitka treba prikazati prihod koji je jednak prihodu budućeg razdoblja). OVDJE POSTOJI MOGUĆNOST MANIPULACIJE U SLUČAJU AKO PRIHOD TEKUĆEG RAZDOBLJA ŽELE PRIKAZATI KAO PRIHOD NAREDNOG. to bi dovelo do porasta prihoda u narednom obračunskom razdoblju.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

gle golubv ti si prodao svoje dionice kodt i to si javno napisao.
Zanima me sto hoces reci s cijenom od 500 kn u 2005, da je danas precijenjena?! Da li bi ATPL treba otici na 20kn?! Profesionalno radim na procjenama vrijednosti i jedini manjak ove procjene sto ne mogu uci u kompaniju pa razvuci DCF. Zasto kazem da je najpodcijenjenija? Zato sto sam izvrtio dosta kompanija i ova je definitivno najpodcjenjenija po svim parametarima.

Ovo tvoje s cijenom od 500 kn je smijesna opaska, ako ne mozes nista bolje napisati onda se nemoj obazirati na moju procjenu.

Btw, zahebao sam se s procjenom, ostao mi je broj dionica od IGH, sto dize procjenu jos 2000 gore.

Evo ponavljam…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

vlad, tijekom godine stavljaju na odgođeno plaćanje troškova, na kraju godine prebacuju na Dugoročna rezerviranja za rizike i troškove, a sam si dao zakljucak zasto to rade

vlad, tijekom godine stavljaju na odgođeno plaćanje troškova, na kraju godine prebacuju na Dugoročna rezerviranja za rizike i troškove, a sam si dao zakljucak zasto to rade

dakle, izmišljaju rashod??
tko im je revizor?! [shocked]

djemo,

ajde,ajde, drži se ovoga što ti ide. o ovome nemaš pojma koliko vidim.
rezervacija će se provesti samo ukoliko je procijena nastanka troška u slijedećem razdoblju izvjesna.
ukoliko do stvanog odleva resursa ne dođe, u slijedećem razdoblju po bruto principu knjizit će se prihod od ukidanja dugoročnih rezrerviranja u sinetičku poziciju ostali prihodi odnosno analitičku poziciju prihod od kidanja dugorčnih rezerviranja.
da i još nešto, nemoj mi i ti brkati rezerviranja(rezervacije) i rezerve.
ajde nastavi pisati društveno konvencionalne postove, neću te više ometati.
Pozdrav iz Potpićna! [bye]

Ako novac zaista ne donosi sreću, onda mi ga vratite

pa to je onda računovodstvena muljaža iako sumnjam da to rade.
BTW, odgođeni rashodi periodično ulaze u stvarne rashode iz pozicije AVR.
IZ pozicije PVR trenutno u P&L uaze unaprijed ukalkuirani troškovi koji još nisu fakturirani.
Pozdraviz Potpićna! [bye]

Vipi,

da i Vlad ti je u suštini dobro objasnio. Ja prihode nisam niti spominjao a prihodi se kao i rashodi također javljaju i u PVR i u AVR poziciji. Kod prihoda je obratni princip nego li kod rashoda

Pišite vi što god hocete ovdje nešto gadno smrdi, kad toliko vrijedi ,što se ne nađe kupac i pokupi tu siću kaka bi vi rekli od prodaje? Zato što znade neke stvari koje vama obicnim smrtnicima ocito nisu poznate. [bye] [bye]

Pišite vi što god hocete ovdje nešto gadno smrdi, kad toliko vrijedi ,što se ne nađe kupac i pokupi tu siću kaka bi vi rekli od prodaje? Zato što znade neke stvari koje vama obicnim smrtnicima ocito nisu poznate. [bye] [bye]

možda si i u pravu…
zato i ja oklijevam.

gle golubv ti si prodao svoje dionice kodt i to si javno napisao.
Zanima me sto hoces reci s cijenom od 500 kn u 2005, da je danas precijenjena?! Da li bi ATPL treba otici na 20kn?![/b] Profesionalno radim na procjenama vrijednosti i jedini manjak ove procjene sto ne mogu uci u kompaniju pa razvuci DCF. Zasto kazem da je najpodcijenjenija? Zato sto sam izvrtio dosta kompanija i ova je definitivno najpodcjenjenija po svim parametarima.

Ovo tvoje s cijenom od 500 kn je smijesna opaska, ako ne mozes nista bolje napisati onda se nemoj obazirati na moju procjenu.

-prodao neprodao-nebitno..
-naveo sam točne iznose cijena onda i sad..
-smiješno ili ne,to su fakti..
-KODT i ATPL su dvije različite stvari kao kruške i jabuke-ne mješati…
-nitko ne govori o vračanju cijena na 2005g…
-baš suprotno,tvrdim da su ove sadašnje cijene sasvim realne…

Gle vipy,Varteks vrijedi 600kn.,Tshc vrijedi 20000kn,Jelen je najpodcjenjenija dionica na hr TK kad smo već kod toga……a po kolko se sve navedeno prodaje?Možeš ti najstručnije izračunavati kad ti tržište to ne priznaje.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close