Hehe…
Ali to ti je trafo od energetskih transformatora težak oko 200 tona. Da ponovim ono što sam komentirao na Indexu:
"Prijevoz stranog prijevoznika unutar teritorija jedne zemlje se zove kabotaža. Dozvole za to u principu izdaje ministarstvo prometa predmetne zemlje ali samo u slučaju kada domaći prijevoznici nemaju sredstava ili mogućnosti za prijevoz takvog tereta. U ovom konkretnom slučaju srbi nemaju adekvatnih prijevoznih sredstava koja bi mogla prevesti taj transformator, tako da je očito da je ovaj problem koji su stvorili isključivo zbog toga što je u pitanju baš hrvatski prijevoznik."
Gledam i ne vjerujem… Ponekad mi zaista nije jasno što ljudi imaju u glavi. Čovjek nije htio jučer i jutros prodati P-A po 2550 kad se pojavio onaj veći nalog i sad se iskrcao na 2280!? Pa tko je tu lud… [rolleyes]
r-a prodaja ispod p-a… [lol]
svaka čast fondovi, posebno tebi ilirika koja si kupovala r-a i preko 4-5 iljada! [lol]
a bome je i rajf koji je još nutra maznuo 150 komada po 5000 prije par mjeseci!
no nebitno, stvarno ste debili i vrlo rado ću vam prvom prilikom pomoć u propadanju! [tongue]
niko niš ne piše, svi se naslagali na kupnju! [lol]
ajmo još koja jedinica molim! [cool]
Odavno nije bilo ovakve kupnje nalozi stalno preskaču jedni druge.
A što se tiče jedinica to nas netko želi ušutkati jer svima ovdje djele jedinice.
Nekome ne paše da se ova tema održava na životu i to je po meni dobar znak.
prodavat kodt po 2500 il kolko već je cca ko kad bi neko išo prodavat stan po 500e kvadrat!
pa ko voli nek izvoli! [thumbsup]
u osmom mjesecu dokupljujem koliko god bila cijena jer čisto sumnjam da će bit veća od prve koju sam platio jer mi ni tada nije se činilo skupim, a od onda se ništa loše nije dogodilo, naprotiv…
prodavat kodt po 2500 il kolko već je cca ko kad bi neko išo prodavat stan po 500e kvadrat!
pa ko voli nek izvoli! [thumbsup]
u osmom mjesecu dokupljujem koliko god bila cijena jer čisto sumnjam da će bit veća od prve koju sam platio jer mi ni tada nije se činilo skupim, a od onda se ništa loše nije dogodilo, naprotiv…
vjerojatno si ti veci strucnjak nego ti koji ga sada porodaju hihihihi
po koliko su kupio onih 50 ili 100 komada kad si se hvalio super kupnjom ako se smije znat?