KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

osobno me ova stagnacija izuzetno veseli jer u osmom mjesecu planiram obilan šoping! [cool]

ne znam da li znate ali izašao vam je FI za 1H. nema reakcije na dobar izvještaj???
loše,loše….. [sad] loša situacija

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

hehehehehe…dajte mi 1, pa nisam vam ja kriv što nema reakcije na izvještaj koji je dobar.
i ja bi volio da je ima

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Mora se malo transformirati sentiment na ovoj pačenici kolega,ipak smo mi dugoročni ulagači koji biramo po fundamentima i godina tamo-vamo ne igra ulogu.
Evo ti 98% ,nek se nađe.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

ajmo jedan upitnik…

ko je jučer kupio 7 kodt-r-a po 2500? [smiley]

ajmo jedan upitnik…

ko je jučer kupio 7 kodt-r-a po 2500? [smiley]

Ti?
Ako tako nastaviš, još malo pa si u top 10 [wink]

A jesi li nešto prodao da bi to kupio?

pouzdano znam da nije wunder… 🙂 ne lagati, prijatelju…. 🙂

A person who asks a question might be a fool for five minutes, but a person who doesn't ask, is a fool forever.

da, možeš li molim te dokazati tvrdnju budući da ja svoju ukoliko poželim mogu? [cool]

da, možeš li molim te dokazati tvrdnju budući da ja svoju ukoliko poželim mogu? [cool]

Poželi [pray]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

ukoliko kolega/ica bibic koja ima pouzdane informacije da lažem to i dokaže vrlo rado ću demantirat…

samo budući da ja to mogu demantirat, ne znam kako je zamišljeno da se dokaže da lažem!? [rolleyes]

ma presmiješno, stvarno ne vjerujem kakvih sve pacijenata ima!?!? [lol]

bibic na potezu si… [thumbsup] [cool]

hvala sto me nazivas pacijentom…to me neopisivo ispunjava 🙂
sto mozes demantirati – da si kupio? malo sam plava, pa me zanima sto dokazujem:)

A person who asks a question might be a fool for five minutes, but a person who doesn't ask, is a fool forever.

kolegice, s obzirom na privatnu poruku koju ste mi poslali moram vam ukazat na postojanje kodt redovnih i povlaštenih dionica i unaprijed prihvaćam ispriku i time završavamo ovu mini trakavicu! [smiley]

New Report

Close