KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

al dobro je, nakupovat će se ovi kaj im je skupo dionica kolko oće!

2.500,00 4
2.590,00 20
2.747,99 20
2.748,00 5
2.749,83 26
2.945,00 6
2.999,00 12
3.150,00 1
3.197,00 11
3.199,00 5

[lol]

Evo prodao onaj očajnik 3 komada po 2371… Baš si je uslugu napravio, malo je zakasnio za loviti vlak na drugim dionicama. [rolleyes]

A sad netko kupio 3 komada po 2660… sad onaj siročić može plakati nad propuštenih 850kn [lol]

Kada objave izvješće ovih dvjestotinjak tisuća na prodaji do 3.100 kn će jednostavno biti pometeno.

uf, uzdanica mi sa 3 dionice 10% narasla! [lol]

kolko bu tek bila cijena kad se počne i tržit ozbiljnije!? [cool]

ajmo za razbibrigu jer ionako je tema počesto mrtvačnica…

plaćam klopu dvojici (možda i trojici ovisno o financijama [smiley]) koji do 2q izvješća daju prognozu koliko misle da će bit cijena kodt-r-a prvi trgovinski dan 20010e i budu najbliže!

može na forum i na prajvat, složit ću tablicu pa zakačit kad izađe izvješće ako mi ideja prođe…

živjeli! [thumbsup]

Aj neko u blokadu s 5 po asku [lol]

plaćam klopu dvojici (možda i trojici ovisno o financijama [smiley]) koji do 2q izvješća daju prognozu koliko misle da će bit cijena kodt-r-a prvi trgovinski dan 20010e i budu najbliže!

može na forum i na prajvat, složit ću tablicu pa zakačit kad izađe izvješće ako mi ideja prođe…

živjeli! [thumbsup]

Ajd ti radije prvi trgovinski dan 2009-e, gladni smo [cool]

Ja glasam za 3.400.

target prvi radni dan 2009e i target od 3400 me kolega uopće ne zanima! [tongue]

za to možeš dobit sokić! [kiss]

target prvi radni dan 2009e i target od 3400 me kolega uopće ne zanima! [tongue]

za to možeš dobit sokić! [kiss]

8100, jos uvijek blago podcijenjeno, znaci s tendencijom blagog rasta, 15-20% godisnje…
ja cu dvije kile janjetine, drugoj dvojci daj 2 sokica [cool]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

2009-4800. 2010-6300

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Decki zajebavate ha??

2010 bu kodt 10 somova, al proci ce sodomu i gomoru do tad! Bit ce ovdje još kuknjave i placa, to najiskrenije mislim, al isto tako oni koji budu strpili ce i strpat u djep masne pare!

Evo prodao onaj očajnik 3 komada po 2371… Baš si je uslugu napravio, malo je zakasnio za loviti vlak na drugim dionicama. [rolleyes]

Stalno sam među prvim na kupnji sa 3-5 komada ko voli neka izvoli.

Ovo jutros nije bilo moje.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close