KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kada možemo očekivati polugodišnje fin. izvješće ? Prošle godine je bilo 17.07.

evo ti energetski do onda pa proučavaj… [cool]

Danas sam uštipnuo nešto R-A

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Onom ko lijepi kečeve evo još meterijala pa neka mu bude jasno da me njegovo mišljenje ne zanima.

Čak sam i sretan ako mu na taj način pomažem izlječiti frustracije.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

2.497,95 2
2.498,00 5
2.589,91 10
2.590,00 20
2.747,99 7
2.748,00 5
2.749,83 26
2.945,00 6
2.999,00 12
3.150,00 1

ovo je presmiješno koji pacijenti to prodaju!

da mi je neko pričo ne bi vjerovo, no više me ništa ne može začudit iako sam čudo! [lol]

kolega jeste kad pokušali napravit projekciju koliko bi mogao bit book za par godina?

i proučili na koliko bookova se ovakve firme obično trže?

ovo je presmiješno koji pacijenti to prodaju!

da mi je neko pričo ne bi vjerovo, no više me ništa ne može začudit iako sam čudo! [lol]

Mene ne čudi takva prodaja… Da budem iskren, mislim da će jako dugo vremena proći dok se ovo vrati na razinu ispod 3.000kn. Prvo će biti na redu hrpa drugih "narodnih" dionica…
Da mi netko sad ponudi 2800kn prodao bih KODT i uložio u nešto drugo. Primjerice ATPL oko 2300.
Ali po ovoj cijeni ipak to neću učiniti. Žao mi je što nisam ranije reagirao a nije ovo bilo tako teško za predvidjeti… [undecid]

@ zmrklic

ove godine ide 30m u novu opremu i nova hala ide u pogon na jesen, a book se ne "bilda" samo od dugotrajne imovine nego i od dobiti, etc.

@ rocky

ja bi i stan i auto prodo najrađe da po ovim cijenam još kodta kupim, a ti ćeš vjerojatno vrlo skoro imat priliku izać po 2800 [wink]

@ rocky

ja bi i stan i auto prodo najrađe da po ovim cijenam još kodta kupim, a ti ćeš vjerojatno vrlo skoro imat priliku izać po 2800 [wink]

Ja za razliku od nekih vjerujem da je ovo vrhunska firma i nema šanse da bih prodao sve KODT dionice.
No zaista kao dionica trenutno nije pretjerano interesantna za imati.
Evo mijenjam KODT za ATPL, 10 dionica KODT za 11 ATPL. Ima li zainteresiranih? [cool]

Ma lako će se to vratiti na 2700-2900 pa i 3000, samo da netko odluči malo krenuti sa kupnjom. Ali očito ima samo par fondova kojima je KODT zanimljiv i njima se trenutno više isplati čekati na bidu nego lupati po asku. Onaj sa 80+ komada po 2420kn je odlično prošao. Da imam više love i strpljenja, i ja bih dalje kupovao.

drugar, dionice ako želiš pravu zaradu se kupuju kad nisu, a ne kad jesu u fokusu vlakolovkovića!

a i pod pretpostavkom da znaš zašto si uložio, nekakvu fer vrijednost i da imaš vremena i živaca!

Ja ne vjerujem, pa sve se pokrenulo a KODT i dalje nitko ne kupuje…
Dajte ljude malo opalite po asku! [cool]

pa viš da se skuplja p-a mudro po asku na 2300, sad bi bilo fora da r-a sruše na 2300! [lol]

New Report

Close