KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

šta ti to vrijedi vipy stavljat kad 97% ekipe nema dume kaj si ti to računo i zašto, a kamoli što bi moglo značit!? [lol]

pa cijenjeni wundi kaj i Vi ne spavate????
pofuk

Evo stavio netko 5 komada P-A na prodaju po 2290, ajmo junaci, gdje ste? [cool]

ja sam kodt -r -a kupovao po 3100 i nije mi zao zbog toga …

2 stvari me smetaju :

1. ekipa s 4, 6 i sl. dionica koja cijelo vrijeme skida cijenu na asku za 50ak kuna… pa se onda i oni s 20-30 dionica zakace na njih
lupi po bidu s tih par dionica i bye.
2. svi vi s foruma koji govorite o sramotno niskoj cijeni … apsolutno besmisleno… pokupite sve naloge do 3000 ako je to tako…

ili se nema para… 🙂

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

za sada me zadovoljava sto lovim po bidu… Ne isplati se za ask, nije takvo vrijeme [kiss] Kad procijenim da je vrijeme, poderat cu ask kao nekad wunder, mozda malo vise komada- sad je jeftinije…
[smiley]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

a istina, vipy… ali ovaj s jednom dionicom na asku mi je legendaran…

letargija je pa pratim… vec se 30ak puta danas postavio na 1. mjesto u redu…

mislio sam mu to pokupiti iz vica, ali ovako je zabavnije… cekam kad ce lupiti tebe na bidu:-)

a istina, vipy… ali ovaj s jednom dionicom na asku mi je legendaran…

letargija je pa pratim… vec se 30ak puta danas postavio na 1. mjesto u redu…

mislio sam mu to pokupiti iz vica, ali ovako je zabavnije… cekam kad ce lupiti tebe na bidu:-)

Ne mora značiti da je samo 1 dionica, sjeti se onoga sa prodajom 2 dionice po 3199,99 (ako se dobro sjećam cijene), što je bio skriveni nalog i stavljao je novi svaki puta kad je otišlo 20 komada…
Isto tako sam ne jednom vidio skrivene naloge sa 1 dionicom.

moguce je… ali staviti skriveni nalog na iznos od 25 tisuca kuna je stvarno nepotrebno

Evo konačno malo većih naloga na kupnji… [thumbsup]
Valjda neće sad masovna rasprodaja? [huh]

Kupnja Cijena
81 2.420,00
36 2.334,00

vipy totalno si me bio scimo s onom ebitdom, ali sam skužio da si bubnuo rezervacije gore i s obzirom da su takve rezervacije moguće samo iz dobiti podržavam metodu i zadovoljno se smješkam jer mi je promakla ideja! [thumbsup]

i imam male opaske na izračunati enterprise value…

EV equation
Enterprise value =
common equity at equity value
+ debt at market value
+ minority interest at market value, if any
– associate company at market value, if any[citation needed]
+ preferred equity at Book value
cash and cash-equivalents

ovo s preferencijalnim dionicama nisam siguran kako je pravilno, ali novac na računu treba oduzet! [smiley]

nema smisla preferencijalne racunati po book jer su kodt-pa equity-like
u pravu si, cash and cash like sam zaboravio— na brzinu sam racunao
uzeo sam FY07, treba uzeti zadnja 4 kvartala… kako bilo ev/ebitda je oko 3.5, "and some people would say" sve ispod 8 ev/ebitda je potcijenjeno….

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

a zanimljivo će bit tek kad izrezerviraju sva moguća sredsta za sljedećih 100 godina "kvarova" i investicija/modernizacija, a ako se ne varam to su si složili da bude u visini 2 temeljna kapitala – znači cca 80m kunića!

a šta će onda pitam se pitam!? [lol]

New Report

Close