KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

Od važnijih korporativnih vijesti ističe se današnja Glavna skupština dioničara Končar – Distributivnih i specijalnih transformatora na kojoj će se među ostalim odlučivati o isplati dividende u visini od 88,99 kuna po povlaštenoj i redovnoj dionici. Ostatak lanjske neto dobiti od 22,74 milijuna kuna predlaže se rasporediti u ostale rezerve. Na Skupštini će Uprava predložiti i proširenje djelatnosti te predstaviti godišnji plan za 2008. Njime se planira u ovoj godini ostvarenje 544,3 milijuna kuna ukupnih prihoda te 21,6 milijuna kuna neto dobiti.

544 bi značilo povećanje prihoda od 12%, a oni obično prebace te prihode. Dobit bi bila milju manja. budući da smo u 1Q već imali 8,5 milja dobit to bi značilo jako mršave ostale kvartale od po cca 4,5 milje dobiti svaki…

Da ali u godišnjem planu za 2007 su planirali 16 mila dobiti pa su napravili 22 to je cca 30% više možda tako bude i za ovu godinu,tj prilično sam siguran da bude s obzirom na 1Q

Ispričavam se pisao sam po sijećanju sad sam pogledao planirali su prihode od 425 000 000 i neto dobit 13 000 000 za 2007,a napravili su 495 000 000 i 22 700 000 oćekujem da će za toliko prebaciti i plan za 2008

ko je to udario po kupnji danas, jel’ neko bio na skupstini?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Dionica godine u Hrvatskoj!!!!!!!!!!!
Dividenda i budučnost fantastični…..a danas protrgovano na Kodt-P 4 dionice. Joooooooooooooj.

Dionica godine u Hrvatskoj!!!!!!!!!!!
Dividenda i budučnost fantastični…..a danas protrgovano na Kodt-P 4 dionice. Joooooooooooooj.

Pa onda bi mogao kupiti još koju viška ili ti je falilo para [wink]…kod ove dionice trebat će nam još puno strpljenja u ovim vremenima…ja ga imam

[emo_cool]

Pa onda bi mogao kupiti još koju viška ili ti je falilo para [wink]…kod ove dionice trebat će nam još puno strpljenja u ovim vremenima…ja ga imam

ja ga nemam stoga ću zasvirati R&B, novac je predragocijen da bi mi bio blokiran 6 mjeseci u nekoj dionici
sretno svima, bilo je lijepo družiti se sa vama [bye]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

p.s. ide hepovo poskupljenje struje od 1.7. s opaskom – zbog ulaganja u elektrane!

Wunder, ne ulaze samo HEP u nove objekte, da ne odugovlacim, ima na onom drugom forumu na temi SASE dosta infoa tko sve u skoro vrijeme planira ili vec gradi elektrane. Uglavnom, bit ce posla. Uglavnom Koncar je bio pozvan na pozivni natjecaj od firme EFT Vuka Hamovica za izgradnju termoelektrane Stanari. 600MW snage

daj Febo, ne plaši raju.
Pa ja danas pojačao po 3080 [rolleyes]

Pessimism Is Your Friend

sve je super i sve je za 5………

ima jedan zanimljiv detalj!

stanje narudžbi prošle godine cca 200 miljona, ove godine cca 336 miljona!

nije na odmet ni spomenut da od 1.9. se stavlja u funkciju nova hala koja će uprihodit minimalno 100 milja godišnje!

nemojte kupovat, ja ću! [cool]

ono sto je trenutno problem u energetici jest manjak kapciteta…
ajbolji primjer jesu vjetroelektrane gdje se mora cekati da dodjes na red za isporuku-mislim 2-3 godine ili solarne ploce gdje je njemacka "nakrkala" i ugusila ostale- prije svega mediterance…

ako ima k’o dirkento u industriji nek se javi…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ajbolji primjer jesu vjetroelektrane gdje se mora cekati da dodjes na red za isporuku-mislim 2-3 godine

Vjetroelektrane stvaraju ozbiljne probleme i u shippingu. Handy bulkeri i geared containerasi koji imaju dizalice ne mogu doci do kljucnih rezervnih djelova. Slewing bearing koji se stavlja u dizalice je identican onom u wimdmillu. Imamo problem na jednoj dizalici i isporuka lezaja je 2 godine. Proizvodni kapaciteti su su bukirani za vjetrenjace.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

New Report

Close