KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja ne idem…. moram raditi….

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

sutra u 1 skupština, ima možda koji pacijent osim mene da ide? [smiley]

vezano za dividendu…

"Isplata dividende će se izvršiti najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od dana stjecanja tražbina za isplatu dividende.
Dividenda će se isplatiti onim dioničarima koji budu upisani u depozitoriju SDA kao vlasnici dionica na dan koji je 30 (trideset) dana iza datuma održavanja Glavne skupštine."

To bi značilo da je D-day 26.6.2008., a ne dan skupštine.

ja ne mogu na skupštinu, ali sam od danas opet na čeki….

Pessimism Is Your Friend

ja ne mogu na skupštinu, ali sam od danas opet na čeki….

i ja isto,
hocemo se dogovoriti ili cemo se lipariti [smiley]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ja sam na 29xx, za sada, a možda odem još malo dolje uz dužno poštovanje ovoj firmi i dionici

Pessimism Is Your Friend

ja kad poludim sve ću vam s aska skinut jer mi je već sasvim solidna količina dovoljno nisko! [kiss]

p.s. ide hepovo poskupljenje struje od 1.7. s opaskom – zbog ulaganja u elektrane! [thumbsup]

a Ilirika, kaj bumo s njom?

Pessimism Is Your Friend

educirali [lol]

nisam primjetio da neko daje ispod 3000, a i ilirika po sda par dana nije niš prodala!

jedan raiff iz top10 je ukako stvar malo no ni on koliko vidimo ne daje ispod 3000…

vrijeme radi u našu korist, a bome nemaju oni više toga ni tako puno tako da ko ih hebe! [cool]

nemaju, nemaju [lol]

Pessimism Is Your Friend

KONČAR-D&ST D.D./REDOVNA KODT-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. KONČAR-ELEKTROINDUSTRIJA D.D. 65.827 67,80 Osnovni račun
2. FLORIČIĆ KRISTIJAN 4.958 5,11 Osnovni račun
3. HPB D.D. 4.809 4,95 Skrb. račun
4. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 2.994 3,08 Skrb. račun
5. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 2.252 2,32 Skrb. račun
6. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DIONIČKI OIF 1.119 1,15 Skrb. račun
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 1.004 1,03 Skrb. račun
8. KNEŽEVIĆ NIKOLA 904 0,93 Osnovni račun
9. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DYNAMIC OIF 800 0,82 Skrb. račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 678 0,70 Skrb. račun
Ukupno: 87,90

nek se nađe…

Ja isto nemogu jel radim, al bilo bi jako lijepo da nam kolega wunderkind prenese bar najbitnije dijelove…
Unaprijed zahvaljujem, pozdrav

New Report

Close