KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

***obrisano***

hvala! [cool]

btw. evo i plan za 2006u godinu…

Glavna skupština prima na znanje godišnji plan društva za 2006. godinu, usvojen od strane Uprave i Nadzornog odbora sa slijedećim najvažnijim veličinama:
– ukupni prihodi 251.100.000 kn
– ukupni rashodi 241.800.000 kn
– bruto dobit 9.300.000 kn
– porez 1.500.000 kn
– neto dobit 7.800.000 kn
– ukupna aktiva 198.927.994 kn

Firma je super,dionica je potonula najviše od svih.Ali uprkos svemu nadam se nakon 1Q i oporavka naše burze da idemo svojim putem prema 4xxx a kasnije i više.

evo ga…

FI 1Q

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

sto sam vam govorio da to ide na 40 mio kuna dobiti, jedino ako opet ne naprave rezervacije, i opet copy paste, veca od planirane… i 58% veca nego proslo razdoblje, a vi ulazite u firme koje prodaju imovinu da bi bile u dobitku

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Da su u planu stvarno stavili dobit od 40 milijuna, mislim da bi cijena čak i u ovakvom tržištu otišla 50% gore. No koliko se sjećam, ono proširenje kapaciteta će teretiti troškove/amortizaciju i ove godine, tako da ove godine KODT već i radi toga neće pokazivati dobit koju bi mogao. No kada se uzme u obzir način rađenja planova od prošle godine, nije nerealno očekivati 25-30 milijuna kuna dobiti za 2008. Možda i više, ako ostali dijelovi Končara zakažu, pa će trebati pokazati više, da bi Bago ispao sposobniji.

40 mio je moja procjena i na tome je p/e 8-9
ni zanimljivo je gledati P/CF, naime tamo se ne moze toliko raditi malverzija,

zna se sto vrijedi u Koncaru- jedan d.o.o i ovo, a ostalo je da zaposli raju [tongue]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

rashodi su im ipak malčice preveliki

NPM 5 % , nek malo povise mark up

NPM 5 % , nek malo povise mark up

pogledaj strukturu pa ce ti biti jasno

febo: ” NPM 5 % , nek malo povise mark up ” pogledaj strukturu pa ce ti biti jasno

pogledao odmah i ostajem pri tome da imaju preniski mark up

Zanima me razmišljanje kolega febe i vipya koje su prednosti uzimanja samo kodt -r-a naspram recimo uzimaja koei -r-a i obrnuto koji su nedostatci, ja osobno bi radje uzeo cijelu končar grupu.

vipy: ” febo: ” NPM 5 % , nek malo povise mark up ” pogledaj strukturu pa ce ti biti jasno ” pogledao odmah i ostajem pri tome da imaju preniski mark up

no comment, pogledaj bruto marzu, ovo sto oni rade s izvjescem nema veze s mark up

udio rashoda nabave robe i materijalnih troškova te troškova osoblja i amortizacije u prihodima ostvarenim
od prodaje robe je isuviše velik, ili loše upravljaju troškovima zaliha ili imaju prenisku maržu.
Howgh

New Report

Close