KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni NAJBITNIJA recenica:

“Stanje zaključenih poslova na kraju 2007. g. je znatno veće (za 67%) u odnosu na stanje zaključenih poslova godinu ranije, što daje dobru osnovu i za uspješno poslovanje u 2008. godini.”

na to sam skrenuo paznju i prosle godine… dakle firma ima program ulaganja 30 milijuna kuna u modernizaciju proizvodnje, a investicija se VRACA i potpuno je opravdana… poslovi dolaze, dobit raste, DIVIDENDA raste… formula za uspjeh, sigurnost i za zaradu

“Please, God, Just One More Bubble.”

po mojem mišljenju, ovo je prebolesna firma. 22,7 mil. kn dobiti je ionako vrhunski na kapital od 100 mil. kn, ali još je nešto izrazito važno, a to je porast dugoročnih rezerviranja za 30,1 mil. kn što direktno smanjuje dobit. Realno, moglo je biti preko 50 mil. kn dobiti. Zbog tog rezerviranja će rezultati idućih godina biti rasterećeni troškova ulaganja. Svaka čast, daleko najbolja firma u Hrvatskoj, očito je zašto su dobili nagradu.

I ja sam u minusu, al nedam se.
Sad je burza u bedu, ali kad se oporavi Kodt će među prvima potegnuti.
Ne treba uopće sumnjati u to.

Vozdra

jel obratio ko pažnju na fundamente na stranici prije i kaj misli?

još sam toga po izvješću računo i provjeravo i jednostavno nemrem nać neku manu…

po meni jedna od najzdravijih i najboljih firmi u rh! [thumbsup]

a nisu valjda ni zlatnu kunu bzvz dobili! [smiley]

u izvješću se spominje veća dividenda nego prošlogodinšnja no ne spoinje se dividenda day. Kako je to išlo prošle godine, do kada stečene dionice ove godine dobijaju dividendu.

Ili ponajviše pojedostavljeno, do kada kupljenen dionice daju dividendu?

eto ovako je bilo prosle godine : dividenda 63,xx kuna imaocima 05.06.2007

my,

u izvješću se spominje veća dividenda nego prošlogodinšnja no ne spoinje se dividenda day. Kako je to išlo prošle godine, do kada stečene dionice ove godine dobijaju dividendu. Ili ponajviše pojedostavljeno, do kada kupljenen dionice daju dividendu?

imas cca. dva mjeseca za kupiti ako hoces dividendu…skupstina bi mogla biti 30.05., a rok za biti vlasnikom dionice je proteklih godina bio jos tjedan dana nakon skupstine (naravno da je tada i cijena vec visoka)…
KODT-P-A isplacuje dividendu u ekspresnom roku od kojih 2 tjedna, a KODT-R-A tek u 10.-om mjesecu

KODT-R-A je trenutno kojih 20% skuplji od P-A

jel obratio ko pažnju na fundamente na stranici prije i kaj misli? još sam toga po izvješću računo i provjeravo i jednostavno nemrem nać neku manu… po meni jedna od najzdravijih i najboljih firmi u rh! [thumbsup] a nisu valjda ni zlatnu kunu bzvz dobili! [smiley]

Ma fundamenti su prebolesni, još više ako se uzme u obzir da su 45 mil. kn stavili u rezervacije. Iskreno, nemam casha, da ga imam ne bi se ni sekunde dvoumio, lupio bi po asku KODT P-A iste sekunde.

[lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

superiškica volio bi tebe čut ke ti smiješno tako? [lol]

[lol]

ako moze, moderator premjestiti ovaj post na temu EIG[bye]

smijem se topalovu i udaranju po asku..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close