ima netko jos ove dionice? sto ce biti s nama?
Sada je sve jasno-
Dosta je ljudi dobilo uskrsnicu ali u obliku kupona za potrosnju u konzumu tako da ce to dati dodatnu likvidnost sustavu
Nisu li ti kuponi unaprijed plaćeni? Ukoliko je tako onda slabu likvidnost donose pošto je ta lova već u sustavu.
SeRija, valjda misliš na dodatni trošak, radnici samo odnose novac, kakva likvidnost.
Dosta je ljudi dobilo uskrsnicu ali u obliku kupona za potrosnju u konzumu tako da ce to dati dodatnu likvidnost sustavu
To nije dodatna likvidnost. Upravo suprotno. To se naplacuju dugovi.
Ne znam o kojem se ukupnom iznosu radi ali tocno je da ce se likvidnost povecati… Sasvim ste u pravu i ne vjerujte ovim postovima nize… Ako treba pojasniti i to mogu.
Ne znam o kojem se ukupnom iznosu radi ali tocno je da ce se likvidnost povecati… Sasvim ste u pravu i ne vjerujte ovim postovima nize… Ako treba pojasniti i to mogu.
[/quote]
mislim da ste u krivu kolega. velikom većinom su to kompenzacije ili dugovi dobavljačima, nema tu nikakvog cash flowa, niti poboljšanja likvidnosti.
[/quote]
mislim da ste u krivu kolega. velikom većinom su to kompenzacije ili dugovi dobavljačima, nema tu nikakvog cash flowa, niti poboljšanja likvidnosti.
[/quote]
I ja mislim da tu nema keša, jer u mojem gradu su bonove dobili uglavnom radnici gradskih i državnih poduzeća tipa komunalno ili vodovod . Tako da vjerujem da je to prebijanje dugova.
Da i sami radnici u sustavu Agrokora su dobivali bonove.