KNZM (Konzum d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KNZM (Konzum d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…poštanske usluge

sad ćemo si i sami nosit dividendu

kako brzo nas se može istisnut iz KNZM?

Može vas istisnuti kada god hoće i to po njemu interesantnoj cijeni po tromjesečnom prosjeku koji će sada očito padati.
On nikad nije plaćao skupo ako može dobiti jeftinjaka.
Pozdrav

Jos jedna prevara malih dionicara. Sva sreca da sam odavno izasao. Ali sam jos uvijek u Tisku.

sad bar znam u kojem dućanu više ne kupujem. a i K benz zaobilazim u širokom luku

koja je tromjesečna cijena ako se dionicom ne bude trgovalo?

i tko kaze da zadnja cijena trgovanja neće biti 158?

ako nema prodaje i namjernog spustanja cijene od strane vecinskog vlasnika preostali mali mogu trgovat i rangu 164-178 zar ne?

ima ovdje još nekog ili sam ostao samo ja? [emo_smijeh]
Baš me zanima kako će se razvit ova cijela situacija. Činjenica je da Toda nemože imat 100% Konzuma I Mercatora jer je u ogromnim dugovima. Bit će tu IPO al baš me zanima kako će tretirat nas par malih dioničara kad do toga dođe

@noviulagac
ajde niste sami

🙂

ja mislim da će nas većinski pozvat i reć decki skupa smo vlasnici knzmmrkt jeste li za daljnju suradnju

hehe. to bi bilo lijepo [emo_smijeh]

danas netko opet poklanja Todoriću…..

Trgovački sud u Zagrebu je izvršio upis Odluke o povlačenju dionica sa Zagrebačke burze.

i kolko smo još na burzi? danas netko iskipao po 113. dan nije tragično, bilo bi komično

@noviulagac

ajde niste sami

🙂

ja mislim da će nas većinski pozvat i reć decki skupa smo vlasnici knzmmrkt jeste li za daljnju suradnju

Hahahaha,bravo!!!
Dugo se nisam ovako nasmijao!
Pozdrav

Konzum mora pismeno dostaviti odluku Zagrebačkoj burza i onda idući radni dan ćao nema više.

New Report

Close