Mislim da je dans BUSINESS. objavio
Svi dioničari koji će htjet prodat KNZM, moći će to napraviti van burze po ponudbenoj cijeni od 148 kn
KNZM
Dragi kolege , moram i ja dati moje mišljenje o oduzimanju dionica bez pitanja .
Naime , meni su oteli dionice na DDJM bez pitanja po cijeni koja je bila nenormalno niska .
Naravno nakon oduzimanja dionica DDJM je živnuo .
Hoće li se to ponoviti i na KNZM-u ?
Da ne povjerujete !
DDJM su me isplatili bez mog pitanja !
Objašnjenje : “ korporativna akcija ISTISKIVANJE MANJINSKIH DIONIČARA ”
Bez moga odobrenja oni su mi oteli moje dionice DDJM i platili mi 505 kn po dionici .
Taj iznos je puno manji od iznosa koji sam ja platio kod kupnje dionica .
Osječam se prevarenim i opljačkanim !
Kolege , zar je to vama normalno da vam netko oduzme vaše dionice i plati ih koliko on hoće ?
Evo šta o pljački DDJM dionica od Malih dioničara misli ivana 7 :
ivana7
@Pero.
– opljačkalo vas, ali sve uredno i po našim zakonima o.k.
– I love this game.
Pozdrav !
ok slažem se s neizvješnošću oko daljnje trgovine
al mi se čini da će knzm otkupit sve koji to zatraže a ne samo one koji su na skupštini glasali protiv ?
Za dionice koje se kupe od danas pa nadalje ne može se dobiti pravičnu naknadu u iznosu od 148 kn po dionici. Pravičnu naknadu mogu dobiti samo oni koji su na Skupštini glasali protiv i podnesu zahtjev za otkupom dionica u roku dva mjeseca. Zvao sam Konzum i dobio takvu informaciju. Ovih 230 komada po 130 kuna izgledaju primamljivo pa sam išao pitati. Tko pita ne skita [emo_smijeh]
Znači oni koji nisu glasali na Skupštini nemaju pravo na otkup? ili nemaju pravo samo oni koji su kupili dionice poslije Skupštine?
@noviulagac
mislim da se ne zele gnjavit i pratit rasplet za par sto kn
blesav je uvjet za otkup biti protiv na skupštini, odluka je donesena i bok
tko želi van može po pravičnoj i ok.
predati zahtjev bez obzira što se na skupštini nije glasalo protiv
@noviulagac
Možete se samo nadati.”U nadi je spas”.
Pozdrav
Sjela dividenda.
Šteta što naši zakoni dopuštaju da se ovako dobra dionica povuče s burze po ovoj mizeriji [emo_mrgud]
@noviulagac
Sad sam zvao i vele da nemamo pravo tražit otkup ako nismo sudjelovali na Skupštini. Kada sam pitao o budućnosti dionica rekao je da su sve opcije otvorene….
Ma ja na ovo zaboravljam(iako nije mala lova unutra)i čekam dividendu koja bi po mome mišljenju sljedeće godine trebala biti još veća