Agrokor je s još dva potencijalna kupca ušao u drugi krug natječaja za kupnju slovenskog trgovačkog lanca Mercatora te do 15. svibnja treba predati ponudu za kupnju te trgovačke kuće, što će i učiniti, izjavio je u ponedjeljak u Vukovaru predsjednik Nadzornog odbora koncerna Agrokora Ivan Todorić.
Evo još jedne dobre vijesti,i mi mali dioničari smo u igri….
Kako su mali dioničari i u kakvoj “igri”?????
Pozdrav
Agrokor je s još dva potencijalna kupca ušao u drugi krug natječaja za kupnju slovenskog trgovačkog lanca Mercatora te do 15. svibnja treba predati ponudu za kupnju te trgovačke kuće, što će i učiniti, izjavio je u ponedjeljak u Vukovaru predsjednik Nadzornog odbora koncerna Agrokora Ivan Todorić.
Na koji način, ovaj ne plaća puno.
“Početak poslovne godine pun je izazova. Očekuje se dobra turistička predsezona radi koje očekujemo značajne promete. Uprava stoga smatra da će i u slijedećem tromjesečju ostvariti planirane ciljeve“, navodi u izvješću predsjednik Uprave Konzuma Darko Knez.
Todorićeve perjanice s pet milijardi kuna prihoda, Ledo s najboljim rastom
Mislim da nema istiskivanja i da će i mali dioničari moći očekivati porast cijene dionice ukoliko Konzum kupi Merkator…
Mislim da nema istiskivanja i da će i mali dioničari moći očekivati porast cijene dionice ukoliko Konzum kupi Merkator…
[/quote]
Mislim da ste u zabludi.
Kupnja se sada spustila i gotovo je nema!!!!
Pozdrav
Citajuci novinske clanke mogu samo reci da je Konzum izvanredna kompanija.Nemam dionice,ali kada vidim s kojim entuzijazmom i cvrstinom radnici brane imovinu kompanije(cak i kada se radi o 3 brusnice) znam da to vrijedi. Od sutra kupujem ovu dionicu jer lijepo je biti dio neceg ovako savrsenog.