KNZM (Konzum d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KNZM (Konzum d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Agrokor je s još dva potencijalna kupca ušao u drugi krug natječaja za kupnju slovenskog trgovačkog lanca Mercatora te do 15. svibnja treba predati ponudu za kupnju te trgovačke kuće, što će i učiniti, izjavio je u ponedjeljak u Vukovaru predsjednik Nadzornog odbora koncerna Agrokora Ivan Todorić.

Evo još jedne dobre vijesti,i mi mali dioničari smo u igri….

Kako su mali dioničari i u kakvoj “igri”?????
Pozdrav

Agrokor je s još dva potencijalna kupca ušao u drugi krug natječaja za kupnju slovenskog trgovačkog lanca Mercatora te do 15. svibnja treba predati ponudu za kupnju te trgovačke kuće, što će i učiniti, izjavio je u ponedjeljak u Vukovaru predsjednik Nadzornog odbora koncerna Agrokora Ivan Todorić.

Na koji način, ovaj ne plaća puno.

Mozda za nas male i bolje da ne uzme Mercator 🙂

“Početak poslovne godine pun je izazova. Očekuje se dobra turistička predsezona radi koje očekujemo značajne promete. Uprava stoga smatra da će i u slijedećem tromjesečju ostvariti planirane ciljeve“, navodi u izvješću predsjednik Uprave Konzuma Darko Knez.

Todorićeve perjanice s pet milijardi kuna prihoda, Ledo s najboljim rastom

Mislim da nema istiskivanja i da će i mali dioničari moći očekivati porast cijene dionice ukoliko Konzum kupi Merkator…

Mercator-Konzum zajedno bi uštedio 150 milijuna eura

Mislim da nema istiskivanja i da će i mali dioničari moći očekivati porast cijene dionice ukoliko Konzum kupi Merkator…

[/quote]
Mislim da ste u zabludi.
Kupnja se sada spustila i gotovo je nema!!!!
Pozdrav

Citajuci novinske clanke mogu samo reci da je Konzum izvanredna kompanija.Nemam dionice,ali kada vidim s kojim entuzijazmom i cvrstinom radnici brane imovinu kompanije(cak i kada se radi o 3 brusnice) znam da to vrijedi. Od sutra kupujem ovu dionicu jer lijepo je biti dio neceg ovako savrsenog.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-konzumu-su-me-pretukli-zbog-tri-brusnice-a-policija-kaze-da-sam-se-sam-ozlijedio/676490.aspx

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ja sam mislio da ce biti squeeze ali ako isplacuje dividendu od 3 kune sve vise sumnjam u to

od kud vam to kolega? to bi bilo jako lijepo

http://zse.hr/default.aspx?id=45273

Ja sam mislio da su to svi procitali ono niko ne zna za to

New Report

Close