KNZM (Konzum d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KNZM (Konzum d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kud ce vise podebljavati vlasnicku strukturu kad ima 92,6 % on bi je trebao smanjiti uvesti neku stranu banku EBRD ili JP Morgan u dokap

Moje mišljenje je da je bio dogovor sa mirovincima da mu prodaju udjele koje ce on njima potom uvalit po vecoj cijeni kroz dokap s tim da ce dobit puno veci dio kolaca to jest ne po jedna posto koliko su imali vec po desetak svaki s tim da agrokoru ostaje vecinski paket…
to je sigurno jedan od vrlo vjerojatnih scenarija…

da mu prodaju udjele koje ce on njima potom uvalit po vecoj cijeni kroz dokap s tim da ce dobit puno veci dio kolaca to jest ne po jedna posto koliko su imali vec po desetak svaki s tim da agrokoru ostaje vecinski paket

Moguće. Todoriću je bio potreban visoki vlasnički udio ne bi li nakon dokapa još uvijek imao većinsko vlasništvo.

Netko je postavio prilično jaki skriveni kupovni nalog na 142 kn.

najgore od svega što skuplja po toj mizeriji [emo_mrgud]

Nije netko naivan nego netko tko zna da će profitirati na toj kupnji…jer nema istiskivanja,ide vjerovatno dokap a i divedendu ćemo izgleda brzo dočekati..kad je redovna skupština bila prošle godine??

To mi sve zvuci kao da sanjam ajd dividenda jos nekako al ovo da ce nas ostaviti ………
Bila je 11.07

Neto dobit Konzuma skočila čak 239 posto

[emo_smijeh]

PersJesus, 30.04.2013. u 17:45
http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/neto-dobit-konzuma-skocila-cak-239-posto-239353
Došla izvješća, Burza ne radi. Genijalno! Mi smo, ono, kao u EU, zar ne?

Na vrhuncu sezone kvartalnih izvješća, ulagači uzalud čekali da ZSE proradi

Ma i bolje da se nije trgovalo vise ce municije ostat za Cetvrtak

http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/neto-dobit-konzuma-skocila-cak-239-posto

Evo nas u četvrtak na 150,pogodio sam da će rezultat biti dobar,pa i dokap ide…

Agrokor je s još dva potencijalna kupca ušao u drugi krug natječaja za kupnju slovenskog trgovačkog lanca Mercatora te do 15. svibnja treba predati ponudu za kupnju te trgovačke kuće, što će i učiniti, izjavio je u ponedjeljak u Vukovaru predsjednik Nadzornog odbora koncerna Agrokora Ivan Todorić.

Evo još jedne dobre vijesti,i mi mali dioničari smo u igri….

New Report

Close