op op. nekome dosadilo čekat. samo mi nije jasno zašto onda nije dao Todoriću po 148. čudne igre se ovdje igraju….
op op. nekome dosadilo čekat. samo mi nije jasno zašto onda nije dao Todoriću po 148. čudne igre se ovdje igraju….
Jer je tražio “kruha preko pogače”,ali nema pa prodao.
“Igraju igrice” (po meni)oni koji nisu prodali u javnoj ponudi pa sada “frka” jer Agrokor kontrolira preko 98% dionica Konzuma.
Pozdrav
Ovdje je jos jedna zanimljiva situacija vezana za clanak 45. i 46. Zakona o preuzimanju dionickih drustava i tih dionica koje se sad vode na INVESTCO D.O.O.
Situacija bi bila zanimljiva da nema članka 63. [emo_smijeh]
(1) Ovaj Zakon stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«, osim odredbe članka 2. točke 1. podtočke b);članka 2. točka 8.; članka 17. stavka 1. podstavka 2. i 3.; članka 17. stavka 2., 3. i 4.; članka 20.; članka 22. stavka 1. točke 9., 16. i 17.; članka 43. do 46., članka 55. i članka 57. i 58. ovoga Zakona koje stupaju na snagu danom prijema Republike Hrvatske u članstvo u Europskoj uniji.
Ovako, ujeo vuk magare (kad bi se i zadovoljili uvjeti iz navedenih članaka), s obzirom da se sve odigralo prije važenja dotičnih članaka.
Što naravno da nije slučajno [emo_smijeh]
hmm onaj veliki nalog od 1850 komada posto nestrpljiv i puko po bidu…
bas sam zbrajo kolko mi para treba da dignem ovo na vise razine, sad izgleda puno manje 🙂
Ovako, ujeo vuk magare (kad bi se i zadovoljili uvjeti iz navedenih članaka), s obzirom da se sve odigralo prije važenja dotičnih članaka.
Khm, kad smo već kod slučajnosti, evo danas još jedna Agrokorova *slučajnost* prije aktivacije članka 63. – PZP za TISK-R-A [emo_smijeh]
Da nije *slučajno*, izgledalo bi namjerno… [emo_smijeh]
Članak 63.
(1) Ovaj Zakon stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«, osim odredbe članka 2. točke 1. podtočke b);članka 2. točka 8.; članka 17. stavka 1. podstavka 2. i 3.; članka 17. stavka 2., 3. i 4.; članka 20.; članka 22. stavka 1. točke 9., 16. i 17.; članka 43. do 46., članka 55. i članka 57. i 58. ovoga Zakona koje stupaju na snagu danom prijema Republike Hrvatske u članstvo u Europskoj uniji.
Previdio sam to. Nego, cak i da nema te odgode. Pitanje je kako bi se racunale ove dionice sto se vode kod INVESTCO D.O.O.
Investcovo je već kupljeno ali imaju zalog ,kad ga skinu će prebaciti na agrokor.Imate u onoj prvoj objavi oko nove godine.
Mislim da će knzm kliznuti prema BV, a izgleda da im je i tisak potreban u kombinaciji spajanja sa merkatorom pa i njega preuzimaju.
Članak 63.
Previdio sam to. Nego, cak i da nema te odgode. Pitanje je kako bi se racunale ove dionice sto se vode kod INVESTCO D.O.O.
[/quote]